Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η οικογένεια Μπουραντά βυθίζεται στον πόνο και τη θλίψη, καθώς η αστυνομία αποκαλύπτει ότι οι φόνοι της Λιζέτας και του Άγη έχουν διαπραχθεί με το ίδιο όπλο! Ο Σωτήρης συσχετίζει τα δύο θύματα με την Καρτεζίνη, ενώ ο Δημοσθένης βρίσκεται ανάμεσα στις διαμάχες.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Μπλέκει στα δίχτυα της τον Δημοσθένη

Μη συμφωνώντας με τον Σωτήρη, επιχειρεί να αποσπάσει την προσοχή των αρχών από αυτή, προκειμένου να διαφύγει η ύποπτη την φυλακή. Οι αστυνομικές έρευνες πλησιάζουν επικίνδυνα, προβάλλοντας πίεση στη Βικτώρια. Σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία, επισκέπτεται την αποθήκη για να απαλλαγεί από τη μπομπίνα της κάμερας, που κατέγραφε το τραγικό γεγονός μεταξύ της Λιζέτας και του Άγη. Όμως, ο Σίμος την παρατηρεί και την ρωτά για το αντικείμενο που κρατά.

Η απάντησή της είναι μια ιστορία για τη μπομπίνα που κατέγραφε τον Άγη όταν ήταν μικρός και που τώρα, στη θλίψη της, επιθυμούσε να ξαναδεί. Ταυτόχρονα, ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης εκδίδουν κρυφά ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Αντίθετα, ο Δημοσθένης, ενημερώνοντάς την άμεσα για την κατάσταση, την βοηθά να λάβει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Η Βικτώρια βρίσκεται σε μια παρανοϊκή αγωνία, μεταξύ της ανάγκης να προστατεύσει την οικογένειά της και της αγωνίας για το τι μπορεί να αποκαλυφθεί.

Καθώς οι εξελίξεις γίνονται ακόμη πιο απρόβλεπτες, η Βικτώρια αναζητά απεγνωσμένα τρόπους για να διατηρήσει το μυστικό της οικογενειακής της ζωής και να αποφύγει την έρευνα που θα μπορούσε να την οδηγήσει στη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ