Η Άννα συναντιέται με την Υβόννη και για ακόμα μία φορά της λέει ότι κάνει μεγάλο λάθος που εμπιστεύεται τον Αλέκο. «Είμαι 100% σίγουρη ότι δεν είναι άρρωστος, όπως και ότι δωροδόκησε τον γιατρό για να του δώσει τη διάγνωση» της τονίζει και τότε εκείνη της εξηγεί τον πραγματικό λόγο που τον ξανά δέχτηκε στο σπίτι: έχει μάθει πως ο Αλέκος έχει έναν εξώγαμο γιο. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Ο νεαρός είχε επισκεφτεί την Υβόννη και της αποκάλυψε ότι σκοπεύει να εμφανιστεί στον πατέρα του και να παραμείνει κοντά του, προκειμένου να γνωριστούν. «Δεν ήθελα να μένει σε αυτό το άθλιο σπίτι. Ήθελα να έχει μια οικογένεια» της λέει.

Η δικηγόρος, ακούγοντας αυτά, αντιλαμβάνεται ότι η Υβόννη έχει αποφασίσει να ξαναχτίσει τη ζωή της, δίνοντας στο νόθο παιδί του Αλέκου τη θέση του νεκρού γιου της, Άγγελου.

Στη συνέχεια, η Άννα επιστρέφει στο πατρικό της και βλέπει τον Νίκο τραυματισμένο και την Μελίνα να περιποιείται την πληγή του. Ο Νίκος της λέει πως δήθεν τσακώθηκε με τον Περικλή κι εκείνος τον πυροβόλησε.

Η Ειρήνη με δάκρυα στα μάτια ικετεύει την Άννα να μην ενημερώσει τον Δημήτρη για τον τραυματισμό του Νίκου. «Δεν θέλω να του κρύβω τίποτα πια!», της λέει έξαλλη, ενώ η Χρύσα κυριευμένη από τον πανικό ζητάει από τον Νίκο να βρει μια λύση. Έτσι, εκείνος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αναγκάζεται να πει ακόμα ένα ψέμα για να την πείσει.

Της λέει ότι απήγαγε τον Περικλή, τον τραυμάτισε με μαχαίρι κι εκείνος για να καταφέρει να ξεφύγει τον πυροβόλησε. «Σε παρακαλώ, μην επιτρέψεις να μπει ο πατέρας μου στη φυλακή. Μην πεις τίποτα στον Δημήτρη» την παρακαλάει με λυγμούς η ανιψιά της, Λίνα.

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος προσπαθώντας να βρει τρόπο για να μην βγει στο φως η εμπλοκή τους στον φόνο του Άκη, βάζει έναν δικό του άνθρωπο να καταθέσει στην αστυνομία ότι αυτός είναι ο δράστης. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας, ωστόσο, δεν πείθονται από την κατάθεσή.

Είναι πεπεισμένοι ότι ψεύδεται, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν τον λόγο. Έτσι, αποφασίζουν να τον οδηγήσουν στον τόπο του εγκλήματος για αναπαράσταση. Εκείνος δείχνει το σημείο όπου υποτίθεται ότι επιτέθηκε στον Άκη με μια πέτρα, όμως οι αστυνομικοί τους ενημερώνουν ότι δεν υπάρχουν ίχνη αίματος.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι πλέον βέβαιοι ότι ο άντρας αυτός είναι αθώος. Παράλληλα, η Άννα αναθέτει στον βοηθό της να ερευνήσει πληροφορίες για τον Περικλή. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στην εισαγγελία, αντιμετωπίζει μια άσχημη έκπληξη.

Η Αγγελική την ενημερώνει ότι ο φίλος και πελάτης της παρέχει παραπλανητικές πληροφορίες. Η αντιπαράθεση ανάμεσά τους συνεχίζεται, καθώς εκείνη επιμένει στην άποψή της πως είναι αθώος.

Ο Σταύρος αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και αποφασίζει να παρέμβει. Καλεί την Άννα και την Αγγελική στο γραφείο του για να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα της έρευνας. Επισημαίνει τα στοιχεία που έχουν δείχνουν ότι πρόκειται για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα, με τον πελάτη της να είναι ο κύριος ύποπτος. «Όταν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει και δολοφόνος!», συνεχίζει να λέει η Άννα.