Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη δέχονται ένα τηλεφώνημα από την νταντά, η οποία τους ενημερώνει ότι η μικρή Αιμιλία χτύπησε κι εκείνοι τρέχουν πανικόβλητοι στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός τους ενημερώνει για την κατάσταση της κόρης τους, προκαλώντας έντονη ανησυχία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδώρα συζητά με τη Μαργαρίτα και της ανακοινώνει την απόφασή της να κρατήσει το παιδί. Παρά τις προσπάθειες της Μαργαρίτας να της ανοίξει τα μάτια σχετικά με το μέλλον της, η νεαρή επιμένει στην απόφασή της.

Η Αρετή και ο Τάσος, ο φούρναρης, περνούν ένα ευχάριστο βράδυ μαζί, ενώ η Ασπασία επισκέπτεται το σπίτι του Ορέστη, κι εκείνος της κάνει μια μεγάλη έκπληξη που τη συγκινεί βαθιά. Ο Χρήστος και η Αριάδνη, παραδίδονται ξανά στο παράνομο πάθος τους, ενώ μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας δημιουργεί ταραχή στο σπίτι των Βρεττάκων.

Συγκεκριμένα, η Αμαλία παίρνει την πρωτοβουλία να απαντήσει σε κάποια email συνεργατών του Ισίδωρου. Η ενέργεια αυτή προκαλεί αντιδράσεις από όλους, με τον Ισίδωρο να εκνευρίζεται ιδιαίτερα. «Ε! Όχι, αυτό πάει πολύ, δεν μπορώ να το ανεχτώ», λέει και στη συνέχεια τα ψέλνει στην Αμαλία: «Πώς τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο; Σου έχω πω πει ότι δεν θέλω να ξεπερνάς τα όρια. Κι αυτή τη φορά τα ξεπέρασες κατά πολύ», της φωνάζει.

Ωστόσο, αργότερα στο συμβούλιο, ο Ισίδωρος, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, αποφασίζει να καλύψει την σύζυγό του, τόσο στον γιο του όσο και στην Αθηνά. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος και η Μαρίνα αντιλαμβάνονται ότι η Αμαλία εξακολουθεί να επηρεάζει την Αγγελική, ψάχνουν τρόπο για να την απομακρύνουν από το παιδί.