Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί μια έντονη σύγκρουση… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 26-27-28

Μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας, η ανάκριση εξελίσσεται σε μια μάχη για γερά νεύρα, και καταλήγει σε μια μυστική συμφωνία αλλά και σε μια αμετάκλητη ομολογία. Μιας και το πολυπόθητο όπλο του εγκλήματος βρίσκεται, ο Γρηγόρης βλέπει νέες προοπτικές, ενώ στο νοσοκομείο, ο Γιωργίκης και ο Χρήστος βρίσκουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά, μετά από πολλά χρόνια.

5/12 Επεισόδιο 26
Στάσα και Κυριακούλα αντιπαρατίθενται με τρόπο που θα σοκάρει και η Χάδω κατηγορεί τη Στεφανία για την υποτροπή του Χρήστου, με τον καβγά τους να φέρει στο φως πικρές αλήθειες, μα και έναν κρυφό, παιδικό έρωτα.

Η Ιουλία συναντάει ανακουφισμένη τον Γρηγόρη και προσπαθεί να του αποκαλύψει το μυστικό της, αλλά χωρίς επιτυχία. Τον ικετεύει να κινητοποιηθεί σύντομα γιατί η μητέρα της την πιέζει να δεχτεί το προξενιό, εκείνος της ζητά πίστωση χρόνου.

Κι ενώ η Στάσα της υπενθυμίζει πως ο χρόνος έχει αρχίσει πια να μετράει αντίστροφα μέχρι ν’ αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη της, την συζήτηση μάνας και κόρης, ακούει κάποιος που δεν πρέπει…

6/12 Επεισόδιο 27
Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί μια έντονη σύγκρουση η οποία την αναγκάζει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της, παρά τη θέληση της. Η Κυριακούλα καταρρακωμένη τα βάζει με την Ιουλία, προκαλώντας τον θυμό του Γρηγόρη.

Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα συναντά τον Απόστολο για να συζητήσουν τη σχέσης τους, με βάση τα νέα δεδομένα και μαζί, ενημερώνονται από τον Δημητρό για τα καθέκαστα. Από την άλλη, ο Στράτος λέει στον Στασινόπουλο ότι θα του δώσει αυτό που ζητάει, αρκεί να μην ανακατέψει κανέναν από τους δικούς του. Η οικογένεια Στασινόπουλου, ενοχλημένη από την συμπεριφορά του, τον κρατά σε απόσταση.

Στο αρχοντικό Προβιού, η Κερασίνα ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του φόνου, που χαροποιούν το Γιωργίκη, ενώ παράλληλα τον οδηγούν να πάρει μια σημαντική απόφαση για το θέμα του Χρήστου. Η Στάσα ανησυχεί για την κόρη της και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση της Φρόσως, για να σώσει το παιδί της…

7/12 Επεισόδιο 28
Η Ιουλία στο μοναστήρι, εξομολογείται στον Επιφάνειο, που την συμβουλεύει τι θα πρέπει να κάνει με την εγκυμοσύνη της και φεύγοντας, συναντά τον Χρήστο, που δεν την αναγνωρίζει.

Την ίδια ώρα, η οικειότητα του Ατζαλίνα απέναντι στην Αλεξάνδρα, είναι ένα αγκάθι για τον Απόστολο που αναγκάζεται να το υπομένει, για όσο καιρό θα παραμείνουν μαζί στον Τύρναβο. Αντίθετα με τις δικές της επιθυμίες όμως, η Κυριακούλα συμβουλεύει την κόρη της να φύγει το συντομότερο με τον Απόστολο για την Αθήνα.

Η Αλεξάνδρα συμφωνεί και με βαριά καρδιά αποχαιρετά τόσο τον πατέρα της όσο και τον Δημητρό που της εξομολογείται πόσο την αγαπάει. Την ίδια στιγμή, στο μοναστήρι, ο Επιφάνειος ετοιμάζεται να συναντήσει τον Χρήστο και να βρεθεί απέναντι στη μεγαλύτερη έκπληξη που του’ χει επιφυλάξει ποτέ μέχρι σήμερα η ζωή……