Ο Ντίνος συνεχίζει να στηρίζει τη Μιράντα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Η Βικτώρια, όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει, επινοεί ένα καινούργιο σχέδιο εναντίον της Μιράντα. Παρουσιάζει μια νέα κοπέλα, τη Νικολέτα, ως την βιολογική κόρη της. στην συνάντηση τους το ξεκαθαρίζει, κάνοντας την Μιράντα να νιώσει μεγάλη απογοήτευση.

Ο Ντίνος συνεχίζει να στηρίζει τη Μιράντα, υποσχόμενος ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στο μέλλον και ότι θα καταφέρουν να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Καθώς ο χρόνος περνά, η Νικολέτα επικοινωνεί με τη Μιράντα, η οποία πετάει από την χαρά της.

Έτσι, η Μιράντα προτείνει στη Νικολέτα να δειπνήσουν μαζί στο σπίτι της, πρόταση που γίνεται δεκτή. Ο Ντίνος και η Μιράντα ετοιμάζουν το τραπέζι και καθώς περνούν οι ώρες, η αμηχανία υποχωρεί και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ζεστή.

Η σχέση της Μιράντας με τη Νικολέτα αρχίζει να αναπτύσσεται, όμως και οι δύο αγνοούν το σκοτεινό σχέδιο της Βικτώριας και πιστεύουν ότι έχουν βρει την αληθινή οικογένεια.

Την επόμενη μέρα, Ο Ντίνος και η Μιράντα λαμβάνουν ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από ένα βρεφοκομείο, που τους ενημερώνει για την ύπαρξη ενός 2 ετών κοριτσιού, προτείνοντας τους να το υιοθετήσουν.

Το ζευγάρι, χωρίς δεύτερη σκέψη απαντάει θετικά και οι υπεύθυνοι του ορφανοτροφείου τους ζητούν να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσουν την διαδικασία.

Η ανυπομονησία του Ντίνου και της Μιράντας είναι τεράστια, καθώς και οι δύο επιθυμούν όσο τίποτα άλλο να αποκτήσουν παιδί. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, στα επόμενα επεισόδια, θα παρακολουθήσουμε την επιτυχή υιοθεσία του μικρού κοριτσιού από το ζευγάρι.