Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» του MEGA, ένα συγκλονιστικό γεγονός πρόκειται να συμβεί, καθώς ο Τάσος βρίσκει τραγικό θάνατο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Αρετή μαθαίνει ότι η Ιουλία είναι πράγματι έγκυος από τον Στάθη, γεγονός που της προκαλεί ένα ισχυρό σοκ. Ωστόσο, η ταραχή στη ζωή της δεν σταματά εδώ. Λίγο αργότερα, δέχεται ένα ακόμη σοκ, καθώς ο Πότης την ενημερώνει πως η σύζυγός του Τάσου έχει επιστρέψει στο σπίτι τους και μάλιστα μετά από παράκλησή του, με αποτέλεσμα η Αρετή να έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο καφενείο.

Αφού συνέρχεται, πηγαίνει στον φούρνο του Τάσου και οργισμένη του επιτίθεται και φυσικά εξαπολύει κατάρες. Η κατάσταση εκτροχιάζεται και η Αστυνομία παρεμβαίνει για να επαναφέρει την τάξη, καθώς η Αρετή βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Αρετή οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα όπου καλείται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για την επίθεσή της στον φούρνο, σύμφωνα με το περιοδικό Mytv. Παρόλα αυτά, ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει.

Ωστόσο, η ιστορία παίρνει μια απρόσμενη τροπή λίγες μέρες αργότερα, καθώς ξεσπά μια τεράστια πυρκαγιά στον φούρνο του Τάσου. Βρίσκεται εκεί κατά τη διάρκεια της φωτιάς και, δυστυχώς, καίγεται ζωντανός μέσα σε λίγα λεπτά. Οι υποψίες των αρχών στρέφονται αμέσως προς την Αρετή και η κοινωνία της Μάνης ξεκινά να τη θεωρεί φόνισσα.