Για την Βασιλική έρχεται ακόμα μια φουρτούνα στα επερχόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Σασμός» του ALPHA, καθώς η Νάντια επιστρέφει και διεκδικεί μέρος της περιουσίας των Σταματάκηδων.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

«Όπως εσύ ήξερες ότι ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού, έτσι και η μάνα μου ήξερε ότι εγώ είμαι κόρη του Στεφανή! Απαιτώ ό,τι μου ανήκει από την περιουσία του πατέρα μου. Εγώ είμαι το μοναδικό πραγματικό παιδί του και τη δικαιούμαι σχεδόν όλη», της λέει και η Βασιλική, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής της απαντά: «Ο Στεφανής άφησε και μεγάλα χρέη που τα ξεπλήρωσε ο Μαθιός. Τα χωράφια και το σπίτι ανήκουν στην οικογένειά μου. Τίποτα δεν έχει μείνει για να πάρεις».

Όταν όμως η Νάντια μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος ήταν γιος του Μαθιού, πιστεύει ότι η Βασιλική την οδήγησε σε λάθος συμπεράσματα για να κρατήσει την περιουσία και αποφασίζει να πάρει πίσω ό,τι θεωρεί πως της ανήκει, με κάθε κόστος.

Γιώργος και Μαραθάκης ξεσκεπάζουν την Εύα

Στο φως έρχεται το μυστικό της πραγματικής ταυτότητας της Εύας, για την οποία μόνο ο Παύλος και ο παπα-Μιχάλης γνωρίζουν, ωστόσο όλο και περισσότεροι θα μάθουν πως έχει έρθει στην Άνω Ποριά για να μάθει ποιος σκότωσε τον αδερφό της, Ευθύμη Φαρμάκη.

Να υπενθυμίσουμε πως όταν έφτασε στο νησί, η Εύα συστήθηκε ως μια επιχειρηματίας που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και κάνει επενδύσεις. Όμως, σύντομα η πραγματική της ταυτότητα της θα γίνει γνωστή με αφορμή μερικές παλιές φωτογραφίες που κρατάει σε ένα ντουλάπι ο Δημήτρης Μαραθάκης.

Ο γιατρός της Ανω Ποριάς, από την αρχή τής είχε πει ότι το πρόσωπό της του θυμίζει κάτι πολύ γνώριμο. Στα επόμενα λοιπόν επεισόδια, θα βρει κάποιες ξεχασμένες παλιές φωτογραφίες που θα δείχνουν εκείνη με τον αδελφό της Ευθύμη πριν πολλά χρόνια, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Tv Σίριαλ. Αρχικά θα μιλήσει με τον Παύλο, ο οποίος όμως θα προσπαθήσει να του θολώσει τα νερά, λέγοντας του: «Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν και δεν έχουν συγγένεια. Δεν μοιάζει στην αδελφή του φίλου μας».

Ο Δημήτρης, όμως, θα επιμείνει πως Εύα ήταν το όνομα του κοριτσιού της φωτογραφίας αλλά και ότι είναι ίδιες. «Έχουν όμως και το ίδιο βλέμμα. Το βλέμμα στον άνθρωπο δεν αλλάζει, Παύλο», θα συνεχίσει κι έτσι ο Παύλος θα αναγκαστεί να του πει ότι η αδελφή του Ευθύμη είχε μια ελιά στον αστράγαλο. Ωστόσο ο Δημήτρης όχι μόνο δεν θα πειστεί αλλά και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα μάθει την αλήθεια.

Παράλληλα, κάποια στιγμή που ο Γιώργος θα είναι μόνος στο αστυνομικό τμήμα και θα προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη, θα καταλάβει πως η Εύα είναι ένας άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στον Ευθύμη καθώς θα θυμηθεί μια κουβέντα που είχε μαζί της και αφορούσε στον Φαρμάκη. «Λυπήθηκες που πέθανε ένας εγκληματίας; Πώς και έτσι;», τον είχε ρωτήσει κι εκείνος της είχε πει ότι δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος στη ζωή του αλλά και ότι ήξερε μια πλευρά του που οι άλλοι δεν γνώρισαν ποτέ.

«Σοβαρά, είχες γνωρίσει εγκληματία που είχε και άλλη πλευρά;», του είχε πει και τότε θα θυμηθεί και την ατάκα που του είπε η Νάντια όταν ήρθε σε επαφή με την Εύα: «Με άκουσε και με κατάλαβε, προσπάθησε να μαλακώσει τις τύψεις μου για τον Ευθύμη. Μου είπε πολύ ωραία λόγια για εκείνον». Έτσι, λοιπόν, θα φτάσει στην αλήθεια και στην πραγματική ταυτότητα της Εύας…