Ο Παράδεισος των Κυριών: Μόλις η Βικτώρια ανακτά τις δυνάμεις της και μπορεί να δώσει κατάθεση, οι αστυνομικοί αποφασίζουν να εξετάσουν την υπόθεσή της. Πηγαίνουν στην Βικτώρια και της ζητούν να εξηγήσει για τι ακριβώς συνέβη και ποιος της επιτέθηκε…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Στέλλα «καρφώνει» τον Άγη στις Αρχές…

Ωστόσο, η Βικτώρια αποφασίζει να προστατέψει τον ανιψιό της και επιλέγει να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη πίσω από την επίθεση που δέχτηκε, δηλώνει στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει τον δράστη. Μόνο που η Στέλλα με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία, ανατρέπει τα πάντα.

Μεταφέρει στον Γιαμμαλή όσα άκουσε από την Αμαλία, δηλαδή το γεγονός ότι ο Άγης επέστρεψε στο σπίτι με αίμα στο μανίκι του. Έχοντας υποψίες για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το τηλεφώνημα, ο Γιαμμαλής αποφασίζει να προσεγγίσει τη Στέλλα και να προσπαθήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ωστόσο, η Στέλλα αρνείται.

Στη συνέχεια ρωτά και την Αμαλία αν είναι αλήθεια αυτό που έμαθε, αλλά κι εκείνη του απαντά αρνητικά. Ο Άγης, από την πλευρά του, επικοινωνεί με την οικογένεια του και ομολογεί στην Πολυξένη και τον Χριστόφορο πως εκείνος επιτέθηκε στην Βικτώρια και ότι αν είχε την ευκαιρία θα το ξανά έκανε, καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για το ψέμα που στοιχειώνει τη ζωή του.

Ο Γιαμμαλής, μη έχοντας στοιχεία για την υπόθεσή αυτή, αποφασίζει να εξετάσει την υπόθεση της φωτιάς που έπληξε τον «Παράδεισο» και πηγαίνει να συναντήσει τον Φώτη. Του λέει ότι είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Λόλας και τον εμπρησμό του «Παραδείσου» και τον ρωτά αν έχει εγκαύματα στο σώμα του. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος φτάνει στο «Μπραζίλ» για να μάθει πληροφορίες για τον Αποστόλη και, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Μάγια που καταφέρνει να του βγάλει το πουκάμισο, βλέπει στο σώμα του το έγκαυμα…