Ο Παράδεισος των Κυριών: ο Δονάτος αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Έγκλημα τιμής…

Ο Παράδεισος των κυριών δημιούργησε έναν τραγικό αντιήρωα στην πρώτη του σεζόν, όπου παρακολουθούμε τη μεταμόρφωση του Δονάτου από έναν αυστηρό και φιλήσυχο άντρα της εποχής, σε έναν εκδικητή, όταν μάθει την αλήθεια σχετικά με τις κόρες του.

Ο ηθοποιός Στέργιος Ιωάννου, ο οποίος έχει μια μεγάλη πορεία στο θεατρικό σανίδι, επανέρχεται στη μικρή οθόνη όπου ξεχώρισε φέτος παίζοντας τον ρόλο του Δονάτου. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό TiVi σιριαλ, μιλά για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει και για τα επερχόμενα γεγονότα.

Ο Δονάτος στον Παράδεισο των κυριών είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τις κόρες του, αντί να επιδιώξει απλά δικαιοσύνη. Η αντίδρασή του όταν μάθει ότι ο φίλος του, Χρηστίδης, βίαζε τις κόρες του είναι μεγάλη. Ο πατέρας της Μιράντας αισθάνεται ένοχος που δεν αντιλήφθηκε τίποτα και την έστειλε σε αναμορφωτήριο, οδηγώντας τη ζωή της σε σκοτεινά μονοπάτια.

Μόλις ανακαλύπτει την αλήθεια, ο Δονάτος αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του και να διαπράξει ένα έγκλημα τιμής. Όπως αναφέρει ο Στέργιος Ιωάννου, ο χαρακτήρας του είναι ένα παράδειγμα αντιήρωα, καθώς ο σκοπός του δεν ήταν μόνο να σκοτώσει τον Χρηστίδη για να προστατεύσει την τιμή της οικογένειάς του, αλλά και να σώσει τα παιδιά που θα έπεφταν στα χέρια του.

Ωστόσο, η πράξη του δεν βρίσκει υποστήριξη ούτε από την σύζυγό του, ούτε κυρίως από τη Μιράντα. Η κόρη του είχε την ελπίδα ότι θα μάθει για το παιδί της που δεν είχε γνωρίσει ποτέ, αλλά τώρα δεν έχει πλέον κανέναν.

Ο ίδιος ο Στέργιος Ιωάννου αναφέρει ότι ο χαρακτήρας του Δονάτου δεν μετανιώνει για την πράξη του. Στο τέλος της πρώτης σεζόν, βρίσκεται στη φυλακή. Οι πιθανότητες συγχώρεσης από την Μιράντα είναι μικρές, αν και ίσως καταλάβει κάποια στιγμή την επιλογή του Δονάτου. Για τον Δονάτο, πάντως, η δικαίωση στην οικογένειά του είναι το πιο σημαντικό.