Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη ότι ο Στάθης και η Ιουλία έχουν ένα παιδί θα ρίξει την Αρετή σε βαθύ σοκ…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Αρετή…

Πολλοί θεατές της “Γης της ελιάς” έχουν ανάμικτα συναισθήματα για την πρωταγωνίστρια. Η Αρετή, που δυσκολεύτηκε να περάσει τον χωρισμό από τον Στάθη, τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο και την απόφαση του Στέφανου να μετακομίσει στην Ισπανία χωρίς τη συγκατάθεσή της, συχνά απειλεί όσους της στέκονται εμπόδιο με έντονες φράσεις.

Αν και η Αρετή θα παραμείνει σταθερή στη συμπεριφορά της τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν, μια μεγάλη ανατροπή περιμένει στην άκρη. Θα έρθει αντιμέτωπη με μια ανατριχιαστική αλήθεια: ο Στάθης και η Ιουλία έχουν ένα παιδί που κρατήθηκε κρυφό για χρόνια. Αυτή η είδηση θα προκαλέσει σάλο στις δύο οικογένειες, των Βρεττάκων και των Καπερνάρων.

Μετά τον χωρισμό τους, η Αρετή πίστευε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στη ζωή του Στάθη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Παρ’ όλες τις διαφορές τους, ο Στάθης ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Όταν όμως μαθαίνει για το παιδί μεταξύ του και της Ιουλίας, η πραγματικότητα τη χτυπάει σκληρά, καταλαβαίνοντας ότι η σχέση τους είναι οριστικά τελειωμένη. Η αντίδρασή της στην κατάσταση θα είναι έντονη και δραματική.

Στο μεταξύ, η Βασιλική θα σοκαριστεί με την αποκάλυψη για τον πατέρα της. Παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία. Έχει ήδη ζήσει πολλές συγκρούσεις με την Αρετή, αλλά πρόσφατα προσπάθησε να φέρει ειρήνη στην οικογένεια. Τώρα, θα πρέπει να δείξει ξανά δύναμη για να βοηθήσει την οικογένειά της να παραμείνει ενωμένη παρ’ όλες τις δυσκολίες.