Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος αποφασίζει να κάνει μια κίνηση για να βοηθήσει το Φίλιππο. Το ίδιο κι η Έλενα, που μετά την εισβολή του Χριστόφορου στο σπίτι της, αποφασίζει να ψάξει για συμμάχους εναντίον του…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 41

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Θέμης τηλεφωνεί στο Μάρκο να μάθει, αν η Χριστίνα πήγε πάλι σ΄ αυτόν, ενώ ο Χριστόφορος προσπαθεί να σκεφτεί με τι τρόπο θα βοηθήσει τον Φίλιππο, που πήγε και παραδόθηκε.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 6/9 Επεισόδιο 41

Ο Χριστόφορος πάει στο τμήμα και ρωτάει τον Άλκη γιατί εκβίασε το Δώρο να ομολογήσει ότι αυτός με το Φίλιππο σκότωσαν τον Πολυβίου και τον Ηλία. Ο Άλκης το αρνείται, αλλά, ο Χριστόφορος του στήνει παγίδα για να τον αναγκάσει να το παραδεχτεί.

Η Χριστίνα λέει στο Μάρκο ότι θα φύγει για την Αθήνα και θέλει να μείνει μαζί του μέχρι τότε. Του εξηγεί ότι ο λόγος είναι πως η Λουίζα την πέφτει στο Θέμη και ο Θέμης τα ΄βαλε μαζί της, επειδή η Λουίζα έφυγε απ΄ το σπίτι τους.

Η Ειρήνη πάει στο τμήμα να δει το Φίλιππο, αλλά, αυτός της λέει να φύγει και να μην ξαναπάει εκεί.

Ο Νικόλας, ο Στέφανος, ο Σταύρος κι η Αμάλα τρώνε όλοι μαζί μετά από πολύ καιρό. Μετά το φαγητό, ο Στέφανος λέει στο Νικόλα ότι ο Φίλιππος χρειάζεται δικηγόρο κι ο Νικόλας δέχεται ν΄ αναλάβει την υπεράσπιση του.

Ο Χριστόφορος αποφασίζει να κάνει μια κίνηση για να βοηθήσει το Φίλιππο. Το ίδιο κι η Έλενα, που μετά την εισβολή του Χριστόφορου στο σπίτι της, αποφασίζει να ψάξει για συμμάχους εναντίον του.