Η Μάγισσα: Οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο του Τζανή έχουν ήδη ξεκινήσει, και η Μεταξία αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση με άγχος, γνωρίζοντας ότι θα χάσει όλα τα προνόμια που της ανήκουν μαζί με τον Μάρκο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: ο Μιχαήλ αναθέτει περισσότερες ευθύνες στον Τζανή

Ο Τζανής αποφασίζει να προχωρήσει σε γάμο, αλλά η Μεταξία επιδιώκει να αποτρέψει αυτήν την εξέλιξη: «Πιστεύω ότι ο αδελφός σου θέλει να παντρευτεί μόνο για να αποκομίσει όλα τα προνόμια Μετά τον γάμο, ο πατέρας σου έχει θα δώσει πολλά σε αυτόν, και αν και αποκτήσει γιο, θα λάβει ακόμα περισσότερα,» λέει στον Μάρκο, ο οποίος αρχίζει κι εκείνος να νιώθει τον κίνδυνο.

Οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο του Τζανή έχουν ήδη ξεκινήσει, και η Μεταξία αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση με άγχος, γνωρίζοντας ότι θα χάσει όλα τα προνόμια που της ανήκουν μαζί με τον Μάρκο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτή η πτυχή που την απασχολεί. Ταυτόχρονα, αντιλαμβάνεται ότι νιώθει έντονα συναισθήματα για τον αδελφό του άντρα της, και η απόφαση του να παντρευτεί την πληγώνει ακόμη περισσότερο.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ αναθέτει περισσότερες ευθύνες στον Τζανή, και ο Μάρκος νιώθει αποσπασμένος από τα σχέδια του πατέρα του: «Είχα αναλάβει όλα αυτά τα καθήκοντα, πατέρα, έχεις κάποιο παράπονο;» ρωτάει και ο Τζανής που τον ακούει του απαντά:
«Μάρκο, μάζεψε τα λόγια σου και πρόσεχε πώς μιλάς στη μάνα μου».

«Εσύ να μην ανακατεύεσαι, κάνε πίσω», του λέει ο Μάρκος και ο Τζανής βγάνει εκτός εαυτού, βγάζει μαχαίρι έτοιμος να τον σκοτώσει. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, και ο Μάρκος βγαίνει εκτός ελέγχου και η κατάσταση ξεφεύγει, με την Δαμιανή να προσπαθεί να αποτρέψει το κακό.