Το διπλό παιχνίδι του Παρασκευά βγαίνει στο φως, καθώς, η Ειρήνη αποκαλύπτει στη Θοδώρα ότι εδώ και καιρό «τραβιέται» μαζί του. Εκείνη όπως είναι λογικό καταρρακώνεται και η προδοσία που νιώθει είναι μεγάλη, αφού περιμένει το παιδί του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος, πιεσμένος από τις καταστάσεις, αισθάνεται ότι δεν μπορεί πλέον να αντέξει το βάρος και αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά του.

Αντιμέτωπος με τύψεις για την Αφροδίτη, η οποία είναι καλοπροαίρετη προς την Αριάδνη, αποκαλύπτει στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι αγαπάει την Αφροδίτη, αλλά δεν έπρεπε να την παντρευτεί γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη.

Κι ενώ αυτός ο γάμος οδεύει προς το τέλος, η σχέση του Στάθη και της Ιουλίας αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της. Όλοι προσπαθούν να τον πείσουν να παντρευτούν, ειδικά τώρα που περιμένουν ένα ακόμη παιδί και μάλιστα ο Μάνος του κάνει μια σοβαρή συζήτηση για να τον πείσει να μην αφήσει την Ιουλία.

Εκείνη έχει δηλώσει ότι ο Στάθης είναι ο άντρας της ζωής της, όμως ο Στάθης έχει τα δικά του σχέδια. Τα οικονομικά του και η Αριάδνη είναι τα δύο θέματα που πρέπει να λύσει.

Ωστόσο στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, ο Στάθης αποφασίζει να δείξει τα αισθήματά του για την Ιουλία μπροστά σε όλους. Η Άννα και τον Πότη να κάνουν μια μουσική βραδιά στο καφενείο και ο Στάθης κοιτάζει με λατρεία την Ιουλία. Παίρνει το μικρόφωνο και της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Τέλος, η Βασιλική και ο Φίλιππος χωρίζουν και κανείς δεν βάζει νερό στο κρασί του. Η Βασιλική, μάλιστα μία μέρα πριν, βλέπει ένα άσχημο και προφητικό όνειρο, το οποίο δεν αργεί να βγει αληθινό.

Εδώ και καιρό το ζευγάρι τσακώνεται για την Αριάδνη και δεν αργούν να φτάσουν στα άκρα, με την Βασιλική να παίρνει το παιδί και να πηγαίνει στο σπίτι της μάνας της. Ο Φίλιππος και η Βασιλική θα υποφέρουν μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλά όπως θα δούμε κανείς δεν θα κάνει πίσω!