Η ζωή της Αμαλίας σημαδεύτηκε μετά από το τραγικό γεγονός, το οποίο είχε ως υπεύθυνο τον Πάρη. Φυσικά αναφερόμαστε στον βιασμό που υπέστη από τον νεαρό που είχε σαν αποτέλεσμα την εγκυμοσύνη της. Έως τώρα, δεν είχε επιβληθεί καμία τιμωρία στον Πάρη γι’ αυτό το έγκλημα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Στα επόμενα γεγονότα, μετά από μια καλοστημένη παγίδα, ο Πάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, κι αυτό θα γίνει η αφορμή για να μιλήσει η Αμαλία για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του. Στο πλευρό της σε όλο αυτό θα σταθεί η Μιράντα, η οποία από τη στιγμή που έμαθε πως η Αμαλία είναι κόρη της κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.

Όλα ξεκινούν όταν η Νέλλυ, μια νεαρή και όμορφη ηθοποιός εμφανίζεται στον «Παράδεισο». Καταφέρνει να γίνει συμπαθής σε όλους και κανείς δεν καταλαβαίνει ότι η παρουσία της δεν είναι τυχαία, καθώς ο Σίμος την έχει πληρώσει για να καταστρέψει τον Πάρη. Όπως θα δούμε, η Νέλλυ θα καταγγείλει τον Πάρη για βιασμό.

Η είδηση αυτή προκαλεί σοκ σε όλους, με τον Πάρη να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση, ενώ ο Σίμος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να σταθεί στο πλευρό της Νέλλυ, καταγγέλλοντας επίσης τον βιασμό που υπέστη και η ίδια στο παρελθόν από εκείνον. Τότε, η Αμαλία συναντά τη Νέλλυ, η οποία συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της με μεγάλη επιτυχία.

Την πείθει για το πόσο σημαντικό είναι να στηρίξει η μία την άλλη και να καταγγείλουν τον Πάρη, προκειμένου να μην βιώσει άλλη γυναίκα την κόλαση του βιασμού. Όμως η Αμαλία έχει αμφιβολίες και δεν είναι σίγουρη για το αν πρέπει να καταθέσει, καθώς ξέρει ότι αυτό θα τον στείλει στη φυλακή για αρκετά χρόνια και η ζωή του θα διαλυθεί.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Πάρης αφήνεται προσωρινά ελεύθερος, μέχρι τη δίκη του και ο Σίμος με τον Χριστόφορο δίνουν μάχη για να πείσουν την Αμαλία να τον καταγγείλει, αλλά δεν το καταφέρνουν.

Σε όλη αυτή την ιστορία, η Μιράντα είναι δίπλα στην κόρη της, προσπαθώντας να την πείσει να καταθέσει για να μην περάσει άλλη κοπέλα όσα πέρασε στα χέρια του. Η αποφασιστικότητά της Μιράντας οδηγεί στην τελική απόφαση της και, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Πάρης καταλήγει στη φυλακή μετά τη μήνυση που υποβάλλει η Αμαλία .

Η Όλγα συγκλονίζεται και βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία θέλει να υποστηρίξει το παιδί της, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των αποτρόπαιων πράξεων του. Έτσι, ενώ ο Πάρης βρίσκεται φυλακισμένος, ο Σίμος γιορτάζει τη νίκη του εναντίον του.