Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Η οικογένεια του Στάθη και της Ιουλίας μεγαλώνει

Το γλέντι του γάμου ξεκινά και οι παρευρισκόμενοι διασκεδάζουν, ενώ η Αριάδνη δεν μπορεί να απομακρύνει το βλέμμα της από τον γαμπρό…Όταν, τελικά, ο Λυκούργος λαμβάνει τα αποτελέσματα της γραφολογικής έκθεσης, είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την Αριάδνη πως η υπογραφή της πράξης υιοθεσίας της ανήκει πράγματι στην Ιουλία.

Η απέχθεια της Αριάδνης για τη μητέρα της αυξάνεται, και καθώς επισκέπτεται το σπίτι των Βρεττάκων για να συναντήσει τους συγγενείς της, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει ότι την έχει στο περιθώριο. Ωστόσο, η ζωή επιφέρει μια τεράστια έκπληξη για όλους, καθώς η Ιουλία ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ανακοινώνει τα νέα στον Στάθη.

Εκείνος μένει άφωνος. Η ιδέα ότι θα γίνει πατέρας ξανά, και μάλιστα από τη γυναίκα που είναι ο μεγάλος του έρωτας, τον σοκάρει. Πρέπει να αφήσουν πίσω το παρελθόν τους και να βρουν τρόπους να χτίσουν μια σχέση, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να ενσωματώσουν στη ζωή τους την κόρη που απέκτησαν πριν χρόνια αλλά δεν γνώριζαν την ύπαρξη της.