Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Η εγκυμοσύνη έκπληξη της Ιουλίας δεν είναι η μοναδική στη Μάνη, καθώς η Άννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος, αλλά, όπως δηλώνει στον Πότη, δεν έχει κανέναν σκοπό να κρατήσει αυτό το παιδί. Εκείνος αντίθετα αισθάνεται μεγάλη θλίψη, καθώς ονειρεύεται να γίνει πατέρας.

Η Αναστασία και ο Αποστόλης αναλαμβάνουν να την πείσουν, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό. Και ο Μάνος επιθυμεί να αποκτήσει παιδί με τη Μαρίνα και της προτείνει να προσπαθήσουν ξανά. Ταυτόχρονα, η ένταση μεταξύ της Αθηνάς και της Αμαλίας διατηρείται και η δεύτερη προκαλεί περισσότερες ταραχές όταν εμφανίζεται στον ελαιώνα με αρχηγική στάση.

Η Αμαλία ζητά από τους εργάτες να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς, προκαλώντας ενόχληση στην Αθηνά, η οποία μεταφέρει τα παράπονά της στον Μάνο, παρακαλώντας τον να μιλήσει στον Ισίδωρο. Ωστόσο, ο Ισίδωρος στηρίζει τη γυναίκα του και τις προσπάθειές της, αγνοώντας τις αντιρρήσεις της Αθηνάς.

Σύντομα, όμως, και η Μαρίνα έρχεται σε κόντρα με την Αμαλία όταν την παρατηρεί να κάνει πολλά χατίρια στη μικρή Αγγελική. Όσο για τον Κουράκο; Αυτός είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει σχέση με τη Δήμητρα και πηγαίνει να μιλήσει στον Ορέστη.

Ωστόσο, όταν τον ακούει να λέει ότι είναι ερωτευμένος με τη Δήμητρα, νιώθει άσχημα και κάνει πίσω. Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Ασπασία που «κολλάει» στον Ορέστη ολοένα και περισσότερο, με κάθε ευκαιρία του λέει την επιθυμία της να τον δει στο πλευρό της Δήμητρας.