Τα εμπόδια για Μάρκο και Αλεξάνδρα δεν έχουν τέλος. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα για ακόμα μία φορά είναι έτοιμοι να το σκάσουν, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Ιάσονα στην Αθήνα. Όμως η Ουρανία δεν πρόκειται να αφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο…Ακόμη και αν η τρομερή καταιγίδα δεν επηρεάζει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, το σχέδιό τους συναντά εμπόδια, όπως η παρουσία της Νότας, η οποία απειλεί τον Μάρκο και ανοίγει τα χαρτιά της.

Ταυτόχρονα, η Ουρανία επιχειρεί να πείσει την Αλεξάνδρα ότι είναι σύμμαχος και όχι αντίπαλος, αλλά εκείνη διατηρεί τις αμφιβολίες της. Η ανησυχία της Άννας για τη μητέρα της θέτει σε κίνδυνο τα σχέδια της Μαργέτας και του Στέφανου, των οποίων η παρουσία στην Αθήνα απειλεί να αποκαλυφθεί. Σύντομα, ο Κοντογιάννης έρχεται αντιμέτωπος με ένα σημαντικό νέο…

Καθώς ο μπράβος δεν αποτελεί πια απειλή, ο Στέφανος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Μεσσήνη με την Άννα, αφήνοντας τη Μαργέτα πίσω στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος πιστεύει πως έχει απομακρύνει τη Νότα και ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του με την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσονας παραμένει ανυποψίαστος για τις κρυφές ενέργειες της συζύγου του.

Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά, και οι δύο τους είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την πόλη με τα παιδιά. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Μαργέτα αγωνιά, καθώς περνούν οι ώρες χωρίς να ξέρει τίποτα για τον Στέφανο, την Άννα και τη Δήμητρα, οι οποίοι έχουν φύγει.