Η Αλεξάνδρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την ξαφνική άφιξη του Αποστόλου, του αγαπημένου της, προκαλώντας εκνευρισμό τόσο στην ίδια όσο και στον Δημητρό. Σύντομα, εκείνη συγκρούεται μαζί του εξαιτίας της ζήλιας για τη σχέση της με τον δικηγόρο. Παράλληλα, η Ιουλία δεν φαίνεται διατεθειμένη να υποκύψει στις πιέσεις της μητέρας της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ο Φώτης, την ίδια στιγμή, υφίσταται βασανιστήρια από τις Αρχές και αναγκάζεται να ομολογήσει πως είδε τον Γρηγόρη να κρατά το μοιραίο όπλο το βράδυ του φόνου και μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο Ζαφείρης τον παροτρύνει να το εξαφανίσει.

Η Ιουλία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Γρηγόρη την εγκυμοσύνη της. Στο μεταξύ, το τζιπ της χωροφυλακής ξεκινά από τη Λάρισα με σκοπό να συλλάβει τον Γρηγόρη. Από ένα παιχνίδι της μοίρας ο Γρηγόρης δεν μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας.

Ο Στασινόπουλος ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον Ζαφείρη, ενώ παράλληλα ανακρίνει τον Γρηγόρη, πιέζοντάς τον να αποκαλύψει που βρίσκεται το όπλο.

Τα γεγονότα εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, και η Αλεξάνδρα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ξανά ζητά τη νομική βοήθεια του Δημητρού, όμως ο Γρηγόρης θα τον φέρει σε δύσκολη θέση, ζητώντας του να πάρει το όπλο και να το κρύψει εκείνος. Ο Δημητρός, έκπληκτος, αρνείται να το κάνει…