Ο Χρήστος φαίνεται πως έχει αναπτύξει συναισθήματα για την Αριάδνη, κάτι που αντιλαμβάνεται ο Λυκούργος. Παρόλα αυτά, ο Χρήστος βρίσκεται πλέον σε σημείο όπου δεν μπορεί να κάνει πίσω, καθώς η ώρα του γάμου του πλησιάζει.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Το ζευγάρι διοργανώνει ένα μεγάλο μπάτσελορ πάρτι, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση του. Ταυτόχρονα, η Χάιδω μαθαίνει πως η Λουκία επέστρεψε στην Αρεόπολη και γίνεται έξαλλη:
«Δεν το πιστεύω. Τι θέλει τώρα αυτή; Έμαθε ότι χωρίσαμε με τον Λυκούργο και ήρθε να τον γραπώσει;», μονολογεί.

Η μέρα του γάμου φτάνει, και ο Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο. Στο μεταξύ, η παρουσία της Λουκίας στον γάμο και μάλιστα δίπλα στον Λυκούργο, δημιουργεί αναστάτωση στην Χάιδω. «Δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και αμέσως βρήκε άλλη και την έφερε για να την καμαρώσουμε. Θα σκάσω, αλήθεια», λέει και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την ηρεμήσουν. «Χάιδω, σε παρακαλώ ηρέμησε. Το ότι είναι δίπλα του δεν σημαίνει τίποτα. Ο Λυκούργος είναι σοβαρός άνθρωπος, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο ποτέ», της τονίζει η Μαργαρίτα.

Το γλέντι μετά τον γάμο λαμβάνει χώρα στο μαγαζί του Χρήστου. Ο Πότης και η Άννα διασκεδάζουν και τραγουδούν, ενώ η Αριάδνη φαίνεται να υποφέρει. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, η νεαρή κοπέλα στρέφει συνεχώς τα μάτια της προς τον Χρήστο, ο οποίος δεν φαίνεται αδιάφορος. Μόνο η Αφροδίτη δεν έχει καταλάβει τίποτα και παραμένει στον δικό της κόσμο.

Το γλέντι φτάνει στο τέλος και η επόμενη μέρα φέρνει ένα δυσάρεστο νέο: το διαζύγιο του Λυκούργου και της Χάιδως γίνεται επίσημο. Παρόλα αυτά, κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία, καθώς το «πρέπει» έχει πνίξει τον έρωτά τους, που παραμένει ζωντανός και δυνατός.

Παράλληλα, η Άννα υποπτεύεται πως είναι έγκυος και δηλώνει στον Πότη: «Πάντως να ξέρεις, εγώ δεν είμαι έτοιμη να γίνω μάνα. Άρα δεν σκοπεύω να το κρατήσω. Σου το λέω από τώρα για να μην έχουμε καβγάδες». Ο Πότης της λέει πως είναι δική της απόφαση, αλλά στο βάθος του ψυχής του στενοχωρείται γιατί επιθυμεί να γίνει πατέρας.

Λίγο αργότερα, η Άννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη για την πιθανή εγκυμοσύνη της: «Να σας πω. Μπορεί και να είμαι έγκυος, δεν ξέρω ακόμα, αλλά και να το μάθω δεν πρόκειται να το κρατήσω» κι εκείνοι την συμβουλεύουν να φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της: «Τι ήθελα και σας το έλεγα; Εγώ φταίω, τώρα θα μου φάτε όλοι τα συκώτια. Άντε παρατήστε με ό,τι θέλω θα κάνω», τους απαντά.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ιουλία ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και το ανακοινώνει στον Στάθη, ο οποίος τα χάνει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, οι δυο τους κάνουν μια συζήτηση για το αν μπορούν να γίνουν οικογένεια και καταλήγουν πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί: «Αν είμαστε ξανά μαζί θα είναι χειρότερα, γιατί είμαι σίγουρος ότι ξαναχωρίσουμε. Ιουλία, είμαστε από διαφορετικούς κόσμους και το ξέρεις», της εξηγεί ο Στάθης.