Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Έτσι θα δούμε την Αλίκη να βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση καθώς ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος από τον βιαστή της, Μιλτιάδη Παντελίδη. Το σοκ που την πλήττει είναι τεράστιο καθώς αντιμετωπίζει την πραγματικότητα της εγκυμοσύνης με δυσκολία.

Το Ναυάγιο – Γεννάει το παιδί του βιαστή της

Αναρωτιέται πώς να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση, ενώ ο Παντελίδης της ζητά να κρατήσει το παιδί. Αναζητά βοήθεια από τον Γιώργη, τον μοναδικό άνθρωπο που αγαπά και εμπιστεύεται, και εξομολογείται τα γεγονότα. Παράλληλα, στοχεύει στο να αποκαλύψει τις πράξεις του Παντελίδη και να επιτύχει δικαιοσύνη για τον εαυτό της και τα άλλα θύματα του. Ωστόσο, η ερώτηση που την ταλαιπωρεί είναι το μέλλον του μωρού που φέρει.

Καθώς αντιμετωπίζει αυτήν την πρόκληση, η Αλίκη αναζητά δύναμη και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της και να προστατέψει το μέλλον της και του παιδιού της. Ποιες είναι οι επιλογές που αντιμετωπίζει η Αλίκη σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση; Θα αποφασίσει να κρατήσει το παιδί ή θα επιλέξει άλλο δρόμο; Πώς θα επηρεάσει η απόφασή της τη ζωή της και του μωρού;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ