Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Κρίστια, σίγουρη ότι ο Παύλος έκανε κακό στο Μάρκο, πάει στο σπίτι του και τον κατηγορεί γι΄ αυτό μπροστά στη Χλόη…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 79

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Κρίστια, σε πανικό πια που ο Μάρκος δεν είναι πουθενά, θυμάται μια απειλή του Παύλου και της περνάει ξαφνικά απ΄ το μυαλό ότι ο Παύλος μπορεί να του έκανε κακό.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 13/10 Επεισόδιο 79

Η Κρίστια, σίγουρη ότι ο Παύλος έκανε κακό στο Μάρκο, πάει στο σπίτι του και τον κατηγορεί γι΄ αυτό μπροστά στη Χλόη. Του φωνάζει να παραδεχτεί ότι είναι ο Γρηγόρης κι αυτός την πετάει έξω μπροστά στην άναυδη και ταραγμένη Χλόη.

Η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι με τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο, αλλά, δεν του λένε τίποτα για το Μάρκο, ότι δε μπορούν να τον βρουν πουθενά. Ο Φίλιππος πάει στο τμήμα και το λέει στον Στέφανο που δίνει εντολή ν΄ αρχίσει η έρευνα για να τον βρουν. Ο Στέφανος λέει στο Φίλιππο και για την Κατερίνα, που πήγε να δει τον Άλκη στο γραφείο του και υποψιάζονται κι οι δυο ότι την έστειλε ο Χρυσοχόου.

Η Κρίστια μιλάει με τη Λουκία, της λέει γι΄ αυτά που έγιναν με τον Παύλο κι ότι φοβάται ότι έκανε κακό στο Μάρκο. Ενώ είναι μαζί, τηλεφωνούν στη Λουκία απ΄ το τμήμα και της λένε ότι βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ DNA της Ειρήνης και του Χριστόφορου.

Ο Θέμης λέει στη Χριστίνα για την απόπειρα αυτοκτονίας, που πιστεύει ότι έκανε η Έλενα.

Ο Φίλιππος ακολουθεί τον Άλκη, που τον βλέπει να φεύγει απ΄ το τμήμα και τον βλέπει να συναντιέται με την Κατερίνα, ενώ η Χλόη, που σκέφτεται ξανά και ξανά αυτά που έγιναν με την Κρίστια κι έχει αρχίσει να φοβάται ότι ο Παύλος μπορεί να είναι ο Γρηγόρης, πάει να βρει το φίλο του Παύλου μήπως τη βοηθήσει να ξεμπλέξει το κουβάρι.