Η Γη της Ελιάς: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» ξεκινά από εκεί που έληξε ο δεύτερος κύκλος, με τη Βασιλική να βρίσκεται παγιδευμένη κάτω από το νερό και τον Στάθη με τον Φίλιππο να προσπαθούν να ξεμπλέξουν την μπλούζα της από την προπέλα της βάρκας…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης σώζει την Βασιλική…

Οι προσπάθειες του Στάθη και του Φίλιππου αποφέρουν ευτυχώς αποτελέσματα καθώς απεγκλωβίζουν τη Βασιλική και την ανασύρουν στην επιφάνεια. Όμως, καθώς ο Φίλιππος αντιλαμβάνεται ότι δεν αναπνέει, πανικοβάλλεται, ενώ η Αρετή δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της καθώς βλέπει την κόρη της να «σβήνει».

Ο Μιλτιάδης, που βρίσκεται στην δίπλα βάρκα, δεν χάνει χρόνο. Άμεσα πηδά στην βάρκα του Στάθη και παρέχει τις πρώτες βοήθειες. Οι προσπάθειές του αποδίδουν και η Βασιλική αρχίζει να αναπνέει. Γρήγορα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει πλήρως.

Ο Μιλτιάδης έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την κατάσταση και γι’ αυτόν το λόγο, τόσο ο Φίλιππος όσο και η Βασιλική νιώθουν βαθιά ευγνώμων και του οφείλουν μεγάλη χάρη.

Η ζωή, τελικά, παίζει περίεργα παιχνίδια. Πριν λίγο καιρό, ο Μιλτιάδης, κυριευμένος από την επιθυμία να εκδικηθεί για τον θάνατο του Βαφέα, έβαλε φωτιά στο σπίτι της Χάιδως, κινδυνεύοντας να πεθάνει και η Βασιλική εκεί. Τώρα, αυτός ο ίδιος άνθρωπος τη σώζει από βέβαιο θάνατο…

Αυτό το γεγονός, μαζί με τη συμπάθεια που τρέφει για τη Βασιλική, τον ωθεί να αλλάξει στάση, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Πλέον, οι προθέσεις του δεν είναι οι ίδιες, και μάλιστα ενημερώνει τον αδερφό του γι’αυτό, όμως εκείνος δεν κάνει πίσω και ξεκινά ένα νέο σχέδιο εκδίκησης…