Στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», έρχονται μεγάλες ανατροπές και θαρραλέες αποκαλύψεις, ενώ ένα μυστικό θα αποκαλυφθεί, που ίσως φέρει το τέλος της Δαμιανής.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Στα επόμενα επεισόδια, η Θεοφανώ, που έχει εξαφανιστεί και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται, αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής. Την ίδια στιγμή, το μυστικό που είχε αποβεί μοιραίο για πολλούς πρόκειται να αποκαλυφθεί από την Κερασίνα και ο πόλεμος ετοιμάζεται να ξεσπάσει.

Παράλληλα, ο Ιωάννης Βρώτσος, πατέρας του Κοσμά, αφήνει την τελευταία του πνοή και η διαθήκη που προαναγγέλλει θύελλα στην οικογένεια των Λασκαραίων. Ένα γράμμα προκαλεί σύγκρουση μεταξύ του Αντρέι και του Μιχαήλ, όταν ο πρώτος ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Τζανέτο.

Ο Μάρκος, από την άλλη, λαμβάνει μια απόφαση που θα ευχαριστήσει την Μεταξία, απογοητεύοντας και όμως την Δαμιανή, κάτι που δεν θα παραλείψει να του εκφράσει.

Ο Αντρέι, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τους Λασκαραίους με τις επιπτώσεις των πράξεων τους και αποκαλύπτει κάτι σχετικά με τον φόνο ενός βρέφους. Ο Αντρέι ενοχοποιεί την Πολυξένη, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες για τον φόνο. Σε ό,τι αφορά τη Δαμιανή θα έχει παραπάνω χρόνο, αλλά κανένα μυστικό δεν παραμένει κρυμμένο για πολύ. Πλησιάζει ένα άσχημο τέλος για όσα έχει κάνει.