Στη δραματική σειρά “Η Γη της Ελιάς”, ο Ισίδωρος βρίσκεται μπροστά σε μια περίπλοκη και δύσκολη κατάσταση μετά τον γάμο του με την Αμαλία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Αν και ενθουσιάστηκε αρχικά από τη φροντίδα και την τρυφερότητα που του προσέφερε η νεότερη γυναίκα, σταδιακά αντιλαμβάνεται ότι η Αμαλία επιδιώκει να εδραιώσει τη θέση της στο σπίτι των Βρεττάκων με τρόπους που τον εξοργίζουν.

Η Αμαλία δεν είναι απλώς μια παρορμητική νεαρή γυναίκα, αλλά μια πονηρή παρουσία που χρησιμοποιεί τον Ισίδωρο για να κερδίσει εξουσία και να ελέγξει την οικογένεια Βρεττάκου. Οι συγκρούσεις της με τα άλλα μέλη της οικογένειας, όπως η Αθηνά, η Ιουλία και η Μαρίνα, καθώς και η αντίδραση του Μάνου, αναδεικνύουν την ένταση που δημιουργεί η παρουσία της.

Ο Ισίδωρος, αντιλαμβανόμενος τις πραγματικές προθέσεις της Αμαλίας και τον τρόπο που κινείται για να επιτύχει τους στόχους της, αισθάνεται εξοργισμένος και απογοητευμένος. Αρχίζει να αμφισβητεί την απόφασή του για το γάμο με την Αμαλία και σκέφτεται να πάρει αποστάσεις για να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του. Έτσι, αποφασίζει να ταξιδέψει μόνος του στο Λονδίνο, επιδιώκοντας να βρει χρόνο και χώρο μακριά από την ένταση, για να συναντήσει την κόρη του, Αντιγόνη, και να σκεφτεί με καθαρό μυαλό τις επόμενες κινήσεις του.