Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αναλαμβάνει το ρόλο του νέου δικηγόρου των θυμάτων στην σειρά, καθώς ο Παύλος Ξενάτος αφήνει την τελευταία του πνοή. Το τραγικό τέλος του Ξενάτου σκιαγραφείται με μια φρικτή λεπτομέρεια από τον Μιλτιάδη Παντελίδη, ο οποίος αποφασίζει να του στερήσει τη ζωή με ένα ατύχημα αυτοκινήτου.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Παίρνει τη θέση του Ξενάτου – Διαλύει τον Παντελίδη

Ο Παντελίδης φοβάται ότι ο Ξενάτος θα αποκαλύψει μυστικά από το παρελθόν του και προτιμά να τον εξαφανίσει. Η Αλίκη γνωρίζει τα σχέδια δολοφονίας του Ξενάτου, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνει να τον προειδοποιήσει. Μόνο ο Γιώργης, ο οποίος επιβίωσε του ατυχήματος, ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον θάνατο του φίλου του και να αγωνιστεί για δικαιοσύνη. Από την άλλη πλευρά, ο Δημοσθένης Καλλέργης αναδεικνύεται ως ο νέος υπερασπιστής των θυμάτων του ναυαγίου. Ωστόσο, παρά την επιτυχία του στο χώρο της δικαιοσύνης, ο Καλλέργης κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

Η παρούσα του ζωή χαρακτηρίζεται από αλκοολισμό και παρακμή, με την απώλεια της οικογένειάς του να τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Ο Δημοσθένης Καλλέργης ξεκινά τη μάχη για τη δικαιοσύνη των θυμάτων, φέρνοντας στο φως την αλήθεια πίσω από το ναυάγιο. Μέσα από τον αγώνα του, θα πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο το παρελθόν του Ξενάτου, αλλά και του ίδιου του εαυτού του. Η αναζήτηση της δικαιοσύνης γίνεται μια προσωπική και συναισθηματική πάλη για τον Καλλέργη, καθώς προσπαθεί να ξαναχτίσει την ίδια του τη ζωή, ενώ παράλληλα ερευνά τα επίμαχα γεγονότα που οδήγησαν στο τραγικό ναυάγιο

.Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ