Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Το 2024 φέρνει στον «Σασμό» έναν εκρηκτικό συνδυασμό ανάμεσα στη συνεχιζόμενη βεντέτα και τον πολυπόθητο σασμό, που ίσως να οδηγήσει στην ειρήνη το χωριό και τις δύο οικογένειες. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Κρήτη, οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του ALPHA αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες για τα επόμενα επεισόδια.

«Αν η μάνα δεν επιθυμεί να γίνει ο σασμός, τότε δεν θα υπάρξει σασμός… Αλλά ο σασμός θα έρθει στη σειρά» είπε η Μαρία Τζομπανάκη και μοιράστηκε μια δική της ιδιαίτερη ιστορία. «Εδώ, στις Μαργαρίτες, γεννήθηκε και μεγάλωσε η μάνα μου. Σε αυτό το σπίτι, που εγώ το αναπαλαίωσα και ζω εδώ πιο πολύ καιρό απ’ ό,τι στα Χανιά, όπου γεννήθηκα».

Ο Μιχάλης Αεράκης, ο παπάς και η ήρεμη δύναμη του χωριού, μίλησε για τον σασμό και τα μηνύματα που μεταδίδει η σειρά: «Ο σασμός είναι η αγάπη, η υπέρβαση. Δίνουμε πολλά μηνύματα μέσα από τη σειρά μας. Παράλληλα, παρουσιάζουμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του νησιού μας. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα εμάς τους Κρητικούς, αλλά κάνουμε και τον κόσμο να αγαπήσει την Κρήτη και τη σειρά».

Σχετικά με μια ιδιαίτερη πτυχή του Αντρέα Βρουλάκη μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Ο Αντρέας δεν αγαπάει τη βεντέτα, ο Αντρέας θέλει το δίκαιο, με τον δικό του τρόπο, τον παραδοσιακό. Βρισκόμαστε στις Μαργαρίτες, ένα πανέμορφο, ιστορικό χωριό στο Ρέθυμνο, με ωραίους, φιλόξενους ανθρώπους. Είναι πανέμορφα. Είναι συγκινητική η αγάπη που δείχνει ο κόσμος στη σειρά και στα πρόσωπα. Έχω τη σχέση που έχω με την Κρήτη, ίσως και το παρουσιαστικό μου βοηθάει και με θεωρούν Κρητικό».

Η ταλαντούχα ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά:
«Η Εύα, με έναν τρόπο, θα ανοιχτεί σε κάτι, σε σχέση με αυτό που κρατάει κρυφό και κλειστό, κάτι που θα ξαφνιάσει και την ίδια… Ο σασμός δεν ξέρω πόσο κοντά είναι. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον αστυνομικό Γιώργο, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Θοδώρα: «Ο Γιώργος βρίσκεται σε μια περίεργη στιγμή της ζωής του, γιατί δεν είναι με τη γυναίκα με την οποία θα ήθελε. Προσπαθεί λοιπόν να βρει τα πατήματά του, γιατί υπάρχουν και στραβοπατήματα. Ίσως και μια γυναίκα που θα τον κάνει να περάσει πιο όμορφα, διότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό μέσα του», είπε και η Δανάη Παππά, που ενσαρκώνει την Θοδώρα τόνισε:

«Δεν υπάρχει πολύ μεγάλη εξέλιξη ακόμα στο τι θα γίνει στη σχέση Γιώργου Θοδώρας. Βέβαια υπάρχει εξέλιξη στον καθένα ξεχωριστά! Δεν ξέρω αν αυτοί που αγαπάνε το ζευγάρι θα χαρούν με αυτές τις εξελίξεις. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το ζευγάρι ίσως βρει την ευτυχία του, είτε μαζί είτε χώρια. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι φανταστική. Είναι χαρά μας και δική μας τιμή που ερχόμαστε στην Κρήτη και κάνουμε γυρίσματα και γνωρίζουμε τον κόσμο και βλέπουμε πόσο όμορφος τόπος είναι».

Ο Στρατής Χατζησταματίου, που ενσαρκώνει τον Μανώλη Αγγελάκη, μίλησε για τις αλλαγές στον ρόλο του: «Ο ρόλος μου εξελίσσεται πολύ. Θα δούμε τον Μανώλη σε διάφορα σημεία της ιστορίας να αλλάζει κι άλλο, να παίρνει νέες αποφάσεις, να γίνεται πιο δυναμικός, στην προσπάθειά του να προστατέψει τους άλλους».

Τέλος ο Νίκος Τσολερίδης, ο γοητευτικός Τηλέμαχος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αποκάλυψε: αποκάλυψε μια γεύση από το επερχόμενο: «Η Κρήτη έχει μια μοναδική ενέργεια. Σπάνια το βρίσκεις αυτό σε άλλους τόπους. Στη σειρά μπαίνουμε σε μια εμπόλεμη φάση της ιστορίας».