Κάνε ότι κοιμάσαι: Η μαθήτρια που φημολογείται ότι είχε ερωτικές σχέσεις με το θύμα παραδέχεται στην Αστυνομία ότι είχε διαδώσει η ίδια τη φήμη, όμως ότι αυτό δεν ήταν αληθές…. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια…

Κάνε ότι κοιμάσαι: κρυφό κίνητρο…

Ωστόσο, στη συνέχεια, η Αμάντα εξηγεί στον πατέρα της ότι είχε κρυφό κίνητρο, γεγονός που κάνει τον Ίκαρο να ανησυχήσει έντονα για την κόρη του. Από την άλλη πλευρά, ο υπεύθυνος ασφαλείας του ιδιωτικού σχολείου επιμένει ότι ο γυμναστής ήταν επικίνδυνος εκβιαστής. Συγχρόνως, ο Ίσσαρης μελετάει προσεκτικά όλα τα στοιχεία που διαθέτει για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεντρώνοντας όλα τα κομμάτια του παζλ, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η παρουσία ουσιών στον οργανισμό του θύματος συνδέεται με τα σαδιστικά στοιχεία της εκτέλεσής του. Ταυτόχρονα, η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα, την καθηγήτρια Μαθηματικών, γίνεται όλο και πιο δυσάρεστη, καθώς εκείνη πιστεύει ότι η παρουσία του στο σχολείο αποτελεί κακή επιλογή του Σταματάκη.

Οι μέρες περνούν και ο Λημνιός προσέρχεται στον Ίσσαρη, ζητώντας προσωρινή ανακωχή. Με όρο να σταματήσουν με την Άννα να πιέζουν, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, καταφέρνει να βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Ταυτόχρονα, η Δέσποινα προσπαθεί να δικαιολογήσει το μυστικό της με τον Κάσδαγλη στα μάτια του Νικόλα.

Ποιος μαθητής προσπαθεί να δείξει την αλήθεια στον διευθυντή για τον Σταύρο και τον Γιώργο; Τι υποψιάζεται ότι έχουν κάνει; Γιατί η μαθήτρια που διέδωσε ότι είχε σχέσεις με τον γυμναστή δεν έλεγε την αλήθεια τόσο καιρό;

The post Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Ίκαρος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα appeared first on pythia.gr.