Σασμός: Η στιγμή δεν θα αργήσει να έρθει, που η Καλλιόπη στους διαδρόμους του νοσοκομείου όπου θα νοσηλεύεται ο Μαθιός, θα αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς, καθώς θα τους δει ντυμένους στα λευκά…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η καπετάνισσα δίνει την ευχή της στον Αστέρη και την Αργυρώ

Το σοκ που θα την συνεπάρει θα είναι αναπόφευκτο, και το ζευγάρι, κατανοώντας την αμηχανία της, θα προσπαθήσει να της ζητήσει συγγνώμη. Η στιγμή αυτή, ωστόσο, θα ανακατέψει τις κάρτες στο παιχνίδι των σχέσεων τους.

Αστέρης και Αργυρώ, αφού ξεπεράσουν την αρχική αμηχανία, θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε έναν ανοιχτό και μεγάλο γάμο, επιδιώκοντας να κερδίσουν την ευλογία της Καλλιόπης. Και αυτή η απόφαση θα σημάνει την έναρξη μιας νέας φάσης στη σχέση της Καλλιόπης με τη νύφη της.

Η καπετάνισσα όχι μόνο θα δώσει την ευχή της, αλλά θα αναλάβει τον ρόλο της πρωτοστάτη στην προετοιμασία του μεγάλου αρραβώνα τους και θα δηλώσει στο ζευγάρι: «Θα αρραβωνιαστείτε και θα παντρευτείτε, και αυτή τη φορά θα είμαι εκεί πρώτη από όλους».

Μανώλης και Νικηφόρος πιάνονται στα χέρια

Ο Μανώλης, από τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου, αποκαλύπτει στον φίλο του την αλήθεια που γνώριζε εδώ και καιρό: ότι ο Μαθιός είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Στεφανή. Αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει μια σοβαρή ρήξη στην φιλία τους. Τα πράγματα θα φτάσουν σε ένα σημείο όπου ο γιος της Βασιλικής θα επιτεθεί στον παιδικό του φίλο, χτυπώντας τον.

Ο Μανώλης, παράλληλα, θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον φίλο του ότι ο λόγος που δεν του αποκάλυψε την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια είναι γιατί φοβόταν ότι θα τον πληγώσει. Το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης θα είναι πληγές και μώλωπες, αλλά η φιλία τους δεν θα καταστραφεί. Καθώς θα ηρεμήσουν, θα αποφασίσουν να κάνουν μια νέα αρχή.

Παράλληλα, η Στέλλα θα αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Βαγγέλη, κατόπιν παράκλησης από τη Ντίνα. «Πες ό,τι γνωρίζεις, μήπως και σώσεις τον εαυτό σου. Υπάρχει η Ντίνα έξω που σε περιμένει για να κάνετε μια νέα αρχή» του λέει η Στέλλα, η οποία αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση του. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Πανταζής δεν πρόκειται να προδώσει τον Ευθύμη Φαρμάκη, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ούτε καν όταν βρεθεί το πτώμα του Ευθύμη. Τελικά, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Στέλλα θα είναι αυτή που θα τον οδηγήσει στην αγκαλιά της αγαπημένης του και θα τον συμβουλέψει να μείνει μακριά από μπλεξίματα στο μέλλον.