Ο αδελφός της Ιουλίας, ο Ισίδωρος, παρέχει στήριξη σε όλα τα επίπεδα στην Ιουλία, τόσο οικονομικά όσο και με κάθε άλλο τρόπο που μπορεί, προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα της λείψει τίποτα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ωστόσο, η πιο σημαντική στήριξη στην νέα ζωή που επέλεξε να ξεκινήσει είναι ο Στάθης, ο οποίος αγαπά και νοιάζεται ειλικρινά τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί που περιμένουν.

Αν και δεν επιθυμούν να ανανεώσουν τη σχέση τους, ο Στάθης είναι παρών σε κάθε στιγμή για να την υποστηρίξει. Καθώς οι εβδομάδες περνούν, η κοιλίτσα της Ιουλίας φουσκώνει και αυτή χαίρεται που όλα πηγαίνουν καλά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, το τραύμα που προκλήθηκε από το τροχαίο που είχε όταν ήταν έγκυος στην Αριάδνη την κάνει προσεκτική ως προς την εγκυμοσύνη της.

Οι αγαπημένοι της παρακολουθούν με ανησυχία και προσοχή, φοβούμενοι για την ευημερία της και του παιδιού της. Ο Ισίδωρος και ο Στάθης, από την πρώτη στιγμή της παραμονής της στην Αθήνα, την επισκέπτονται συχνά, προσφέροντάς της όλη την αγάπη και τη φροντίδα τους.

Η Ιουλία απολαμβάνει αυτήν τη φροντίδα από τους δύο αγαπημένους της και τους ευγνωμονεί βαθύτατα για την στήριξή τους. Μετά από μερικούς μήνες, είναι έτοιμη να φέρει το παιδί της στον κόσμο. Και οι δύο αισθάνονται απόλυτη χαρά για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, διαπιστώνοντας ότι η ζωή τους έχει αποκτήσει νέο νόημα.