Η Μάγισσα: Η συμπεριφορά του Αντρέι προς τη Θεοφανώ μετά το όραμα της για το παρελθόν του, θ’ αλλάξει.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Επεισόδιο 33

Ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Θέμις Μπαζάκα, κ.α.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η Θεοφανώ ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του Αντρέι, που θα κλονίσει και τον ίδιο. Το συμβούλιο των καπεταναίων αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό των υπόλοιπων Μανιατών, ένας θάνατος όμως θα προκαλέσει σεισμό…

5/12 Επεισόδιο 33
Η συμπεριφορά του Αντρέι προς τη Θεοφανώ μετά το όραμα της για το παρελθόν του, θ’ αλλάξει, προκαλώντας την αντίδραση της. Η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στ’ άκρα, λόγω της Μεταξίας. Η ζήλεια του Μάρκου για τον Αντρέι και τη Θεοφανώ θα τον οδηγήσει σε απρόσμενες αποφάσεις.

Η Ποτούλα θα πάρει μια απόφαση που μπορεί να ξανακυλήσει τις οικογένειες των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων σε πόλεμο. Η Ρηνιώ θα μάθει κάτι που θα την σοκάρει, ενώ η Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά… τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της.