Η φυγή του Μάρκου και της Αλεξάνδρας με τα παιδιά τους, δεν φαίνεται να είναι εύκολο ταξίδι. Διάφορα εμπόδια προκύπτουν στην πορεία τους και ο χρόνος δυστυχώς δεν είναι με το μέρος τους. Η εισβολή της οργισμένης Νότας στο Κιάρι δημιουργεί ταραχή, με τον Ιάσονα να βγαίνει εκτός εαυτού όταν ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του το έσκασε παίρνοντας μαζί της τα παιδιά.

Είναι αποφασισμένος να τους βρει και να τους γυρίσει πίσω, ενώ παράλληλα θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Μάρκο. Την ίδια ώρα, στο σπίτι της Μαργέτας, στην Αθήνα, φτάνει η αστυνομία, έπειτα από καταγγελία που δέχτηκε από τους γείτονες για τις ύποπτες κινήσεις και ο Θύμιος αναλαμβάνει δράση.

Ο Μάρκος κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκων και για τη εξαφάνισή της Αλεξάνδρας

Η Δήμητρα και η Άννα επιστρέφουν τον Στέφανο στο σπίτι του. Η επιδείνωση της κατάστασής του προκαλεί ανησυχία σε όλους. Ένας μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή, αναφέροντας πως είδε τον Μάρκο να περνά με τα παιδιά, ενώ η Γεωργία νιώθει ενοχές για το ότι δεν απέτρεψε την φυγή της Αλεξάνδρας…

Το σχέδιο της Νότας εξελίσσεται. Ο Μάρκος, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά τους να αποδράσουν με τα παιδιά τους από το Κιάρι, συλλαμβάνεται και υποβάλλεται σε ανάκριση. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα αγνοείται, καθιστώντας τον Μάρκο ύποπτο και για την εξαφάνισή της.

Ο Στέφανος ανακτά τις δυνάμεις του και εμφανίζεται δημόσια στο Κιάρι. Οι παρακρατικοί τον εντοπίζουν άμεσα, ενημερώνουν τον αρχηγό τους, και ετοιμάζονται για την εκτέλεση του τελειωτικού τους χτυπήματος.

Η Γεωργία και ο Στρατής, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια υπόθεση δολοφονίας. Είναι αναγκασμένοι να λάβουν τα μέτρα τους μέτρα για να αποφύγουν άδικες κατηγορίες, καθώς ο Στρατής είχε προηγούμενα με τον νεκρό άντρα.