Σασμός: Η Στέλλα θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Βαγγέλη στη φυλακή, εκείνος, ωστόσο, δεν τη βοηθά με τη στάση του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός σημερινό επεισόδιο 5

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής. Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη. Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

Δείτε απόψε, 1/10 στις 21:00

Σασμός 3ος Κύκλος 1/10 Επεισόδιο 5

Ο Αστέρης ζητά εξαγριωμένος εξηγήσεις από την Καλλιόπη και το Νικηφόρο γι’ αυτό που άκουσε. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας θα πληροφορηθεί, έκπληκτος, όλη την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Η Στέλλα θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Βαγγέλη στη φυλακή, εκείνος, ωστόσο, δεν τη βοηθά με τη στάση του. Η επίσκεψη του Αντώνη ταράζει τη Βασιλική, που βλέπει τον κλοιό γύρω από το παιδί της να στενεύει.

Η Καλλιόπη αναλαμβάνει να λύσει και αυτό το πρόβλημα… Η Θοδώρα θα έχει μία απροσδόκητη γνωριμία, ενώ η Αιμιλία κλείνει τις υποθέσεις της, για να αναχωρήσει για την Αθήνα. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος, κυριευμένος από οργή, θα προβεί σε μία κίνηση που μπορεί να αποβεί μοιραία για όλους…