Στη σειρά “Το Ναυάγιο”, ο Γιώργης ανακαλύπτει το όπλο που η Στέλλα κρύβει στο σπίτι της και αμέσως φοβάται τα χειρότερα. Μαζί με τον Βασίλη, αποφασίζουν να προλάβουν τη Στέλλα πριν αυτή επιτεθεί στον Μάριο, τον άνθρωπο που πιστεύει ότι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του συζύγου της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Στέλλα, αποφασισμένη για εκδίκηση, σημαδεύει τον Μάριο, έτοιμη να πυροβολήσει, αλλά ο Βασίλης εμφανίζεται τελευταία στιγμή, παρακαλώντας την να σταματήσει.

Παράλληλα, ο Γιώργης μαθαίνει ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη, συνειδητοποιώντας ότι έπεσε σε παγίδα.

Στο μεταξύ, η Αλίκη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Παντελίδη, ο οποίος κρύβει και άλλα μυστικά, όπως αναφέρει το 7ΜΕΡΕΣ TV. Η Χριστίνα αναγνωρίζει τον Ιπποκράτη από μια φωτογραφία στην εφημερίδα ως τον άντρα που είδε έξω από την αυλή της.

Ο Ιπποκράτης, από την πλευρά του, έχει ήδη ξεκινήσει το σχέδιό του για να κρατήσει την Ειρήνη κοντά του, εξαφανίζοντας το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων της.

Η Ειρήνη, ανακαλύπτοντας την εξαφάνιση των σημειώσεών της, νιώθει απελπισμένη και αποφασίζει να εγκαταλείψει τα όνειρά της για τη Γαλλία.

Εν τω μεταξύ, ο Ιπποκράτης συνεχίζει τα σχέδιά του και στρέφεται προς τον Άγγελο, ανακρίνοντάς τον για το παρελθόν του και υπονοώντας σκοτεινά γεγονότα σχετικά με τους γονείς του και τον τραγικό τους θάνατο, προκαλώντας του αναστάτωση.

Η Λίνα, μαθαίνοντας ότι ο πατέρας της είναι έξαλλος, βιάζεται να πάει στην Αθήνα για να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο.

Ταυτόχρονα, η Θοδώρα αρνείται να μιλήσει με τον Στέφανο μετά την αποκάλυψη του αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη. Και τέλος, ο Βασίλης αντιμετωπίζει το δίλημμα τι να κάνει με τον τραυματισμένο Μάριο, αποφασίζοντας να κρύψει την επίθεση της Στέλλας.