Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Οι Παγιδευμένοι συνεχίζουν να κόβουν την ανάσα με ένα νέο μυστήριο να κάνει την εμφάνισή του και την αδελφή του Δημήτρη να πέφτει θύμα των κινδύνων που παραμονεύουν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται καθηλωτική. Όλα δείχνουν ήρεμα τώρα όμως μόλις αποκαλυφθούν κάποια πράγματα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η οικογένεια του Δημήτρη θα βρεθεί να κινδυνεύει.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η αδελφή του Δημήτρη θύμα απαγωγής

Η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημήτρη τους αναστατώνει όλους με τον εισαγγελέα να πιστεύει ότι έχει σχέση με τη δολοφονία της νύφης που έχει αναλάβει. Η Άννα βρίσκεται επίσης σε επιφυλακή και φοβάται για τον Δημήτρη. Μάλιστα λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που προειδοποιεί ότι ο Δημήτρης θα πέσει νεκρός.

Ο Δημήτρης όμως δεν ακούει κουβέντα και συνεχίζει τις προσπάθειες για να ξεδιαλύνει την υπόθεση. Στο στόχαστρο βρίσκεται ο Περικλής ο οποίος όμως αρνείται κάθε κατηγορία.

Ενώ γίνονται αυτά η Άννα λαμβάνει νέο απειλητικό μήνυμα αυτή τη φορά με ένα κηδειόχαρτο του Σπύρου! Έντρομη επικοινωνεί με τον Δημήτρη και εκείνος ψάχνει τον πατέρα του ο οποίος είναι άφαντος. Σύντομα η αστυνομία δέχεται μια κλήση για έναν χτυπημένο άντρα που μοιάζει με τον Σπύρο. Άννα και Δημήτρης σπεύδουν στο σημείο και οι φόβοι τους επιβεβαιώνονται. Ο Σπύρος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση.

Ενώ όμως γίνεται η μεταφορά του ο Δημήτρης παρατηρεί κάτι που τον πανικοβάλει περισσότερο. Λίγο πιο πέρα είναι πεταμένη η τσάντα της αδελφής του, Δάφνης. Η Δάφνη έχει πέσει θύμα απαγωγής και σημαίνει συναγερμός…

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης λαμβάνει email φωτιά για την δολοφονία του Άκη

Survivor spoiler 8/2: Ο Τζέημς, η Σταυρούλα και οι άλλες προσθήκες – Τι θα δούμε την Κυριακή (vids)

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Θεοφανώ και Αντρέι αιχμάλωτοι των Τούρκων



Source link