Κανείς τους όμως δεν μπορεί να φανταστεί πως θα συναντηθούν ξανά. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: “Εάν είσαι αφηρημένη, μην οδηγείς! Τι σας φταίνε οι υπόλοιποι!”

Η Στέλλα, πρωταγωνίστρια στον Σασμό, αφηρημένη απ’ την οδήγηση, λαμβάνει μήνυμα στο κινητό της και προσπαθώντας να το διαβάσει, συγκρούεται με το αυτοκίνητο εμπρός της. Ο άλλος οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητό του οργισμένος, με νεύρα, με αποτέλεσμα να της φωνάζει.

“Εάν είσαι αφηρημένη, μην οδηγείς! Τι σας φταίνε οι υπόλοιποι!”, της λέει και η Στέλλα προτείνει να του κάνει δήλωση ή να καλέσει την Τροχαία, ενώ αυτός δεν φαίνεται να είναι και πολύ ικανοποιημένος με αυτό.

Εκνευρισμένη με το περιστατικό, η Στέλλα πάει στο γραφείο του Αντώνη και του μιλάει για το περιστατικό. Κανείς τους όμως δεν μπορεί να φανταστεί πως θα συναντηθούν ξανά στο γραφείο του αρχηγού αστυνομίας.

Στην πορεία, μαθαίνουμε ότι το όνομα αυτού του άνδρα είναι Χρήστος Γιακωβάκης, ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης, που θα τα βάλει με όλους, και ειδικότερα με την Στέλλα, αφού παρατηρεί πως υπερασπίζεται συνεχώς στο δικαστήριο την οικογένεια Σταματάκη.

Παρά την αρχική δύσκολη γνωριμία, στην συνέχεια οι δύο φαίνεται ότι αναπτύσσουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.