Συναρπαστικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά “Παγιδευμένοι“, όπου η Αγγελική ανακαλύπτει την εγκυμοσύνη της. Είναι όμως αποφασίσμένη να τhν διακόψει. Τι την οδηγεί σε αυτήν τη μεγάλη απόφαση;

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι

Η ζωή της Αγγελικής γίνεται άνω κάτω όταν πληροφορείται ότι περιμένει ένα παιδί, με τα φαντάσματα του παρελθόντος να την ανησυχούν.

Στη συνέχεια της σειράς “Παγιδευμένοι”, ο Σταύρος και η Αγγελική επιτυγχάνουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που προκαλεί ο Χατζής στη σχέση τους, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για το δεσμό τους και ετοιμάζοντας τον γάμο τους. Κάποια στιγμή, η Αγγελική αισθάνεται αδιαθεσία στο γραφείο, με την Άννα να της προτείνει να ετοιμαστει για το ενδεχόμενο να περιμενει μωρό.

Η Αγγελική επιβεβαιώνει αργότερα ότι είναι έγκυος. Αντί όμως για χαρά, αισθάνεται φόβο. Η Άννα τη ρωτάει για αυτό και η Αγγελική αναφέρει το πονεμένο παρελθόν της και μια παλιά πληγή που παραμένει ανοιχτή.

Όταν ήταν παντρεμένη, η Αγγελική είχε μείνει έγκυος. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, τη μέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον σύζυγό της, αυτός δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της.

Το πλήγμα της υπήρξε τόσο καταστροφικό που έχασε το μωρό της μια εβδομάδα αργότερα. Η νέα της εγκυμοσύνης την γεμίζει φόβο για μια πιθανη νέα απώλεια. Δυσαρεστημένη, αποφασίζει να διακόψει διακόψει την εγκυμοσύνη, ενώ η Άννα προσπαθεί να την παρηγορήσει, διαβεβαιώνοντάς την ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά.