Η Χάιδω θα βιώσει δύσκολες στιγμές, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς», αφού προκύπτει να εμφανιστεί στο δικαστήριο για την υπόθεση των δολοφονιών που έχει διαπράξει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Χάιδω είναι σε δύσκολη θέση και ο Λυκούργος δείχνει έντονη ανησυχία. Η μεγαλύτερη όμως ανησυχία του είναι μια επικείμενη εκδικητική ενέργεια.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες που θέλουν τον Φίλιππο να ξανά γίνεται στόχος. Άραγε θα μπορέσουν να τον σκοτώσουν αυτή τη φορά; Περιμένουμε να δούμε.

Ένας θάνατος τους φέρνει και πάλι κοντά

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», η Αφροδίτη θα θρηνήσει τον θάνατο ενός αγαπημένου της προσώπου.

Η Αφροδίτη ψυχολογικά ράκος προσπαθεί να ξανά πλησιάσει τον Χρήστο, όμως αυτός, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ της ξεκαθαρίζει: «Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί».

Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης που ανακάλυψε την κρυφή σχέση Χρήστου και Αριάδνης αναρωτιέται εάν πρέπει να αποκαλύψει αυτό που είδε και επιλέγει τελικά να μιλήσει στον Λυκούργο: «Τους είδα με τα δικά μου μάτια να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα», του λέει κι εκείνος του απαντά: «Κοίταξε, Αποστόλη, θα σε παρακαλέσω να μείνει μεταξύ μας. Θα το χειριστώ εγώ αυτό το ζήτημα»

Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος μιλάει με τον Χρήστο, ο οποίος δεν αρνείται τίποτα. «Είναι αλήθεια. Είμαι ερωτευμένος με την Αριάδνη. Αλλά δεν θέλω να παίζω με τα συναισθήματα της Αφροδίτης. Θα της ζητήσω να χωρίσουμε».

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για έλεγχο αίματος και η ατμόσφαιρα μεταξύ Αφροδίτης και Αριάδνης είναι αρκετά αμήχανη.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο από την Αφροδίτη, όμως, τη στιγμή που πάει να της το ανακοινώσει χτυπάει το τηλέφωνο και πληροφορείται ότι η γιαγιά Ευτέρπη, την οποία η Αφροδίτη περιέθαλπε πέθανε, και η γιατρίνα καταρρέει.

Μετά την κηδεία της γιαγιάς Ευτέρπης, ο Κωνσταντίνος ανακοινώνει στην Αφροδίτη ότι της έχει αφήσει μια μεγάλη κληρονομιά, όμως εκείνη αρχικά αρνείται να δεχτεί.

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη αποφασίζει να δωρίσει την περιουσία σε ένα φτωχό παιδί από ίδρυμα. Παρ’ όλα αυτά, ο Κωνσταντίνος την ενημερώνει ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Στη συνέχεια της εξηγεί ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υιοθετήσει το παιδί για να του περάσει την περιουσία.

Ο Χρήστος βλέποντας τις κινήσεις της Αφροδίτης όχι μόνο δεν της μιλάει για διαζύγιο, αλλά χωρίζει την Αριάδνη: «Εμείς τελειώσαμε. Δεν θα αφήσω την Αφροδίτη ποτέ». Η Αριάδνη νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της και πηγαίνει στην Ιουλία: «Μαμά, συγχώρα με», της λέει και αποκαλύπτει τα όσα έχει ζήσει με τον Χρήστο.