Ο Φάνης σε διπλό παιχνίδι με Ευγενία και Άρτεμις… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Στα πρώτα επεισόδια του 2024 της σειράς «Έρωτας Φυγά», η Άρτεμις φτάνει στη Μεσσήνη και ο Φάνης ξεκινά διπλό παιχνίδι ανάμεσα σε εκείνη και την Ευγενία.

Με σκοπό την εκδίκηση του Ιάσονα Δεμερτζή, η Άρτεμις κάνει την εμφάνισή της στη Μεσσήνη και εφαρμόζει το σχέδιό της, ενώ ο Φάνης που έχει τον ίδιο στόχο, βρίσκεται ερωτικά μαζί της.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, μετά την απώλεια του Μάρκου, η Ευγενία και ο Φάνης έρχονται πολύ κοντά και αναπτύσσουν μια παράνομη σχέση. Ο Φάνης βρίσκεται σε σχέση με τις δύο γυναίκες, χωρίς εκείνες να έχουν γνώση η μία για την άλλη.

Το πεπρωμένο όμως, έχει άλλα σχέδια. Η Άρτεμις και η Ευγενία θα συναντηθούν και θα αντιπαθήσουν η μία την άλλη από την πρώτη στιγμή. Η Άρτεμις αρχίζει να εργάζεται ως γιατρός στο ίδιο νοσοκομείο με την Ευγενία και έτσι, οι δύο γυναίκες γίνονται εχθροί. Τι θα συμβεί αν ανακαλύψουν ότι και οι δύο βρίσκονται σε σχέση με τον ίδιο άντρα;