Η Βασιλική δεν μπορεί να συγχωρέσει την Αργυρώ. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Σασμός» αναμένεται συγκλονιστική, καθώς η Αργυρώ επιστρέφει στην Άνω Ποριά και την υποδέχονται όλοι με χαρά, εκτός από μια γυναίκα που αδυνατεί να προσπεράσει την συμπεριφορά της.

Με φόβο να χάσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, την Αργυρώ και τον μικρό Πετράκη, ο Αστέρης αναζητά την Αργυρώ στην Αθήνα. Έχοντας συνειδητοποιήσει το λάθος του το εξομολογείται στην Αργυρώ, προτείνοντάς της μάλιστα να παντρευτούν κρυφά. Όμως, η Αργυρώ αρνείται καθώς θέλει να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους στην Κρήτη τη στιγμή που η ζωή θα είναι πιο ήρεμη.

Έτσι, επιστρέφουν στην Άνω Ποριά μαζί, και όλοι τους υποδέχονται με χαρά, εκτός από τη Βασιλική που ακόμα είναι επηρεασμένη από την τελευταία συνομιλία της με την Αργυρώ και αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα τους και φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα και δεν ξέρει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι άλλοτε καλές φίλες.

Ο Μαθιός προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά η ένταση ανάμεσα στην Αργυρώ και την Βασιλική συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει…