Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Καθηλώνει στα νέα της επεισόδια η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Η μάγισσα» καθώς η Θεοφανώ μοιάζει να κινδυνεύει όλο και πιο πολύ.

Ο έρωτας της με τον Μάρκο δε θα έχει καλά ξεμπερδέματα για κανέναν από τους δύο όπως όλα δείχνουν. Η Θεοφανώ βρίσκεται στο στόχαστρο την ώρα που αποκαλύψεις συγκλονίζουν και τον υπόλοιπο πύργο.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Σχεδιάζουν το φόνο της Θεοφανώς

Δεν έχουν τέλος οι δυσκολίες στη ζωή της Θεοφανώς με τον θάνατο να καραδοκεί από πάνω της. Στα προσεχή επεισόδια η κοπέλα θα βρεθεί σε δυσχερή θέση καθώς χάνει από το πλευρό της τους λιγοστούς συμμάχους που έχει. Ο Μάρκος απουσιάζει από τον πύργο ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέι φεύγει αιφνιδίως από εκεί.

Η Θεοφανώ φοβάται για το τι μπορεί να συμβεί όσο αυτοί λείπουν. Στο μεταξύ ο Αντρέι κάνει μία ανακάλυψη που ανατρέπει τα πάντα και αναστατώνει τον πύργο των Λασκαραίων. Η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του και εκείνος της κάνει μία πρόταση που τη σοκάρει. Η κοπέλα όμως κυριευμένη από τη μητέρα της την Άναχιτ, αποφασίζει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, να ακολουθήσει τα χνάρια της και να ανακαλύψει ποια ακριβώς είναι.

Ενώ γίνονται όλα αυτά, η Κυπριανή προτείνει συμμαχία στη Δαμιανή με στόχο την εξόντωση της κοπέλας. Οι δυο τους συμμαχούν ώστε να βρουν πρώτες τη Θεοφανώ και να τη βγάλουν από τη μέση μια για πάντα…

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Μια επιστολή αλλάζει για πάντα τη ζωή του Σπήλιου

Survivor 17/1 spoiler: Αυτή η ομάδα έχει το προβάδισμα για το έπαθλο!

Famagusta: Η υπόθεση από τα 2 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του MEGA



Source link