Τα πάνω κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», με την Ειρήνη να στηρίζει τον Δημοσθένη, όσο οι υπόλοιποι τον παραμερίζουν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ειρήνη και ο Δημοσθένης αναμφίβολα έχουν μια ισχυρή σχέση πατέρα-κόρης, ανεξάρτητα από την πραγματικότητα που αποκαλύφθηκε. Έτσι, με τον Δημοσθένη να νιώθει απομονωμένος, η Ειρήνη παραμένει στο πλευρό του.

Η Ασπασία έχει πεισμώσει και απορρίπτει την ιδέα να αναθρέψει το παιδί της Ξένιας. Ο Δημοσθένης δεν είναι πρόθυμος να χαλάσει τον γάμο του με ένα διαζύγιο, για ένα σχέδιο που μετάνιωσε πικρά, αλλά δυστυχώς είναι αδύνατο πλέον να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

Από την άλλη πλευρά, η Ξένια φέρνει στον κόσμο το παιδί και εξαφανίζεται, καθώς δεν υπάρχει κάποιο περαιτέρω όφελος γι’ αυτήν. Ο Δημοσθένης μένει μόνος με ένα μωρό στην αγκαλιά και προσπαθεί να πείσει την Ασπασία να επιστρέψει, αλλά για την ώρα παίρνει αρνητική απάντηση. Απευθύνεται για βοήθεια στην Ειρήνη, προκειμένου να πείσει τη μητέρα της κι εκείνη παραμένει στο πλευρό του βοηθώντας τον.