Θα υπάρξουν έντονα γεγονότα στη συνέχεια της σειράς του ANT1 «Η Μάγισσα», καθώς ο Σπήλιος έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Μόφορη και οι συνέπειες είναι ολέθριες.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Στο επίκεντρο των εξελίξεων όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της «Μάγισσας», βρίσκεται και η οικογένεια Γερακάρη, καθώς τα μυστικά τους θα φέρουν την καταστροφή.

Η Κυπριανή μαθαίνει για τη Θεοφανώ και το παρελθόν της και αρχίζει να υποπτεύεται ότι η κοπέλα μπορεί να έχει δεσμούς με την Άναχιτ. Έτσι αποφασίζει να κάνει τις δικές της έρευνες για να επιβεβαιώσει τις υποψίες της. Από την άλλη, ο Θράσος νιώθει πως κάτι συμβαίνει εις βάρος του και δεν κατανοεί γιατί ο Μισέλ μένει στον πύργο και αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, ο Μόφορης, αισθανόμενος προδομένος από τον Σπήλιο που τον άφησε έξω από σημαντικές αποφάσεις, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση με βάση τις οδηγίες της Γερακίνας. Ωστόσο, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», αντιμετωπίζει τον Σπήλιο, ο οποίος εξοργίζεται, και αυτό οδηγεί σε μια σοβαρή αντιπαράθεση ανάμεσα τους που θα ταράξει την ισορροπία στον πύργο των Γερακάρηδων.