Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», έρχονται σημαντικές ανατροπές. Η Θεοφανώ πέφτει θύμα απαγωγής, ενώ η Δαμιανή έρχεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες του Κανέλλου, ο οποίος την υποπτεύεται ότι είναι πίσω από την απαγωγή.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού My Tv, οι Τριβολαίοι – με την βοήθεια του Τζανή – κατορθώνουν να απαγάγουν την Θεοφανώ από την πύργο και την μεταφέρουν κάπου μακριά. Έχουν σκοπό να της κάνουν κακό, καθώς θεωρούν ότι είναι μάγισσα.

Η εξαφάνιση της Θεοφανώς προκαλεί μεγάλη σύγχυση. Οι Αντρέι, Μάρκος, Μπακού και Βρώτσος, αναλαμβάνουν την αναζήτηση της Θεοφανώς, ενώ έχουν καταλάβει ότι οι Τριβολαίοι είναι οι υπεύθυνοι για την απαγωγή της.

Η Θεοφανώ επιστρέφει και οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν τον πύργο

Αφού η Θεοφανώ πέφτει θύμα απαγωγής στη σειρά «Η Μάγισσα», επιστρέφει στον Πύργο των Λασκαραίων, φέρνοντας σύγχυση σε πολλούς. Παράλληλα, ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί με κάθε τρόπο για την αγαπημένη του. Έτσι, στη μάχη αυτή δεν θα είναι μόνος αφού ο Αντρέι, που πλέον έχει δυναμώσει τη σχέση του με τη Θεοφανώ, θα πάρει το μέρος της.

Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη Θεοφανώ να διαφύγει από τις απειλές του Τζανή και της Δαμιανής. Τα πράγματα για τον Μάρκος όμως, δυσκολεύουν όταν ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Αντρέι και ξεκινούν οι διαμάχες ανάμεσα τους. Η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά με την επιστροφή της Θεοφανώς στον Πύργο των Λασκαραίων και την ανακάλυψη της ότι είναι αδερφή του Γερακάρη. Η αποκάλυψη τρομοκρατεί τη Δαμιανή, τον Τζανή και τη Μεταξία, ενώ ο Σπήλιος επιθυμεί να προστατέψει την αδερφή του.