Ο Παράδεισος των Κυριών: Στον πρώτο κύκλο, είδαμε τη Βικτώρια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όμως αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς σύντομα θα αποφυλακιστεί και θα ξεκινήσει να επινοεί το σχέδιο της για μια νέα εκδίκηση! Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια έτοιμη για εκδίκηση…

Στις αρχές του Οκτωβρίου, αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» με τις εξελίξεις να είναι αρκετά συναρπαστικές.

Στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, αφήσαμε τους ήρωες της σειράς στη μέση μιας καταστροφικής φωτιάς που ξέσπασε στον «Παράδεισο». Ο Ντίνος και η Μιράντα βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απόγνωση, καθώς όλα τα όνειρα τους είχαν μετατραπεί σε στάχτη.

Όμως, κανείς δεν γνωρίζει ότι η αυτή η καταστροφή ήταν αποτέλεσμα της μανίας της Βικτώριας, η οποία, φυλακισμένη, σχεδίασε την πυρκαγιά στο πολυκατάστημα. Και, φυσικά, δεν ενήργησε μόνη της, αλλά με τη βοήθεια του Σίμου, ο οποίος είναι ανιψιός της Όλγας.

Καθώς ξετυλίγεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς, θα δούμε τον Σίμο να επιστρέφει στην Ελλάδα, με τους γονείς του, τη Δωροθέα και τον Χρήστο. Θα εμφανιστεί σαν έναν από μηχανής θεός, έτοιμος να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση του «Παραδείσου». Μια ευκαιρία που ο Ντίνος δεν θα αφήσει να πάει χαμένη και θα αποδεχθεί τη συνεργασία μαζί του, χωρίς να γνωρίζει τον κίνδυνο που τους περιμένει.

Στον Β΄ κύκλο, μία σημαντική εξέλιξη που θα παρακολουθήσουμε είναι η αποφυλάκιση της Βικτώριας. Ο εισαγγελέας κρίνει ότι τα στοιχεία κατά της είναι περιορισμένης σημασίας ενδείξεις και καταθέσεις, χωρίς συγκεκριμένη σοβαρότητα, ενώ δεν υπάρχουν απόλυτες αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν τις βαριές κατηγορίες που της αποδίδονται.

Αυτό οδηγεί στην απόφαση να δοθεί εντολή για την αποφυλάκισή της. Η ίδια αποφασίζει να πάει αμέσως στο σπίτι των Μπουραντάδων, όπου, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, επαναλαμβάνει το θέατρο σε όλη την οικογένεια, εστιάζοντας ιδιαίτερα στον Χριστόφορο. Χωρίς να χάσει χρόνο σχεδιάζει και υλοποιεί τα νέα της σκοτεινά σχέδια για εκδίκηση, έχοντας τη στήριξη του Σίμου.