Σασμός: Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει στα πρώτα επεισόδια της σειράς, καθώς δεν ολοκληρώνεται ποτέ, εξαιτίας των εξελίξεων που ανατρέπουν τα σχέδια του ζευγαριού. Αναμένεται όμως ότι σε κάποια στιγμή, ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ανακοινώσουν επίσημα τους ανοιχτούς αρραβώνες τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει επιτέλους την ευχή της στον Αστέρη και την Αργυρώ…

Ο τρίτος κύκλος ξεκινά με την Αργυρώ, τον Αστέρη και τη Μαρίνα, που προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό τον γάμο , χωρίς να ενημερώσουν κανέναν. Ωστόσο, η Κατερίνα, από την άλλη άκρη της γραμμής, τους διακόπτει με το τηλεφώνημα της για να τους ενημερώσει πως η Καλλιόπη δεν είναι καλά. Αυτό θα αναγκάσει το ζευγάρι να αναβάλει τα σχέδιά του για τον γάμο. Όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου, βλέπουμε οτι Αστέρης και Αργυρώ αποφασίζουν να διεκδικήσουν την ευτυχία που τους αξίζει και να προχωρήσουν σε έναν ανοιχτό αρραβώνα στο καφενείο του Παντελή.

Η άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη, ξάδελφου της Μαρίνας και του Παύλου, όμως θα δώσει την αφορμή για νέες εξελίξεις. Ο Αντρέας δεν συμφωνεί με την ιδέα του αρραβώνα, αλλά όχι μόνο αυτό, αντιτίθεται και στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Καθώς όμως αντιλαμβάνεται την αντίδραση του χωριού εναντίον του, επιχειρεί να υλοποιήσει ένα σατανικό σχέδιο. Θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να διαφωνεί με τη νέα εποχή των σχέσεων μεταξύ των δύο οικογενειών, αλλά ταυτόχρονα να μην βλάπτει το ερωτευμένο ζευγάρι. Σκοπός του είναι να ηρεμήσουν οι αντιδράσεις και στη συνέχεια να δράσει.

Ο Αστέρης, όμως, δεν πιστεύει στην ανακωχή που ανακοινώνει ο Αντρέας και προτείνει στην Αργυρώ να παντρευτούν για να καταφέρουν να κερδίσουν την υποστήριξη του θείου της. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείξουν ότι οι διαφωνίες στο χωριό μπορούν να λυθούν, ενώ θα δώσουν ένα μήνυμα στον Αντρέα. Η Αργυρώ ξαφνιάζεται από την απόφαση αυτή, αλλά τελικά θα συμφωνήσει, με την προϋπόθεση να έχουν την ευλογία της “καπετάνισσας”.

Η Καλλιόπη, μαθαίνει για τον αρραβώνα, ενώ ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να ανακοινώσουν την απόφασή τους σε συγγενείς και φίλους. Η συγκίνηση όλων είναι μεγάλη, εκτός από τον Αντρέα που προσπαθεί να κρύψει την ανησυχία του.

Ωστόσο, η αντίδρασή του δεν περνά απαρατήρητη από τον Παύλο και τον Αστέρη, προκαλώντας τους περαιτέρω σκέψεις. Παρά ταύτα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, την επόμενη μέρα, ο Αστέρης ανακοινώνει στον Παντελή ότι ο αρραβώνας θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα κι εκείνος μαζί με την Άννα ξεκινούν τις προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή που θα ενώσει τις δύο οικογένειες.