Η Γη της Ελιάς: Η μέρα του γά ξημερώνει. Η Χάιδω ι η Βασιλική συνεχίζουν να είναι ταραγμένες… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς επεισόδιο 209

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Κωνσταντίνος κάνει πρόταση συνεργασίας στον Χρήστο για να προχωρήσουν με την επιχείρηση catering και οι δύο άντρες τα χέρια. Ο Δημοσθένης επιστρέφει στο σπίτι και η Ασπασία συγκινείται. Φωτιά ξεσπάει στο σπίτι των Στανέων την ώρα που μέσα κοιμούνται η Χάιδω, η Βασιλική και το μωρό.

Επεισόδιο 209 (Κυριακή 2/7)

Η πυροσβεστική στο σπίτι της Χάιδως και λίγο αργότερα έρχονται και ο Λυκούργος με τον Στάθη. Η Βασιλική έχει το μωρό στην αγκαλιά της τυλιγμένο με ένα σεντόνι, ενώ η Χάιδω κοιτάει με πόνο το σπίτι να γίνεται στάχτη…Την ίδια ώρα, ο μαθαίνει από τον Μάνο και την Μαρίνα για την πλεκτάνη της Στέλλας και σοκάρεται, όμως ανακουφίζεται όταν του λένε πως τελικά θα γίνει η αμνιοπαρακέντηση.

Την επόμενη μέρα, η Χάιδω και η Βασιλική συνεχίζουν να είναι ταραγμένες. Η τραγική είδηση κάνει τον γύρω της Αρεόπολης και όλοι σαστίζουν στο άκουσμα της.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης δίνει στην κόρη του φάκελο με δύο χιλιάδες ευρώ, για να τα δώσει στον γιατρό που χειρούργησε την Ασπασία αλλά εκείνος δεν δέχεται φακελάκια.

Ο ς τηλεφωνεί στην Βασιλική και την Χάιδω και όταν δεν απαντάνε αρχίζει να ανησυχεί.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ευτυχία ζητάει από τον Γιώργη να μην κοιμηθούν μαζί το βράδυ πριν τον γάμο τους.

Η μέρα του γάμου ξημερώνει και η Ευτυχία ξεκινάει να ετοιμάζεται. Ο Κουράκος φτάνει στο σπίτι της Ευτυχίας κι εκείνη του ζητάει 5 λεπτά ακόμα.

Την ίδια στιγμή χτυπάει το κινητό του και είναι ο Δαμιανός που έχει τα παοτελέσματα της εξέτασης του που βρέθηκε στο σπίτι της Ευτυχίας…