Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 108 – Καθώς ο πόνος και η θλίψη σκεπάζουν την οικογένεια Μπουραντά, η αστυνομία ανακαλύπτει ότι ο φόνος της Λιζέτας και του Άγη έχει διαπραχθεί με το ίδιο όπλο!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 108 – Ο Δημοσθένης προστατεύει την Βικτώρια

Ενώ ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με την Καρτεζίνη, ο Δημοσθένης, που έχει μπλεχτεί στα δίχτυα της, διαφωνεί μαζί του και επιχειρεί να αλλάξει τις υποψίες των υπολοίπων αστυνομικών. Οι έρευνες της αστυνομίας που συνεχίζονται απειλούν τη Βικτώρια. Προσπαθώντας να κρύψει τα στοιχεία που την ενοχοποιούν, αποφασίζει να επισκεφτεί την αποθήκη όπου κρύβει την μπομπίνα από την κάμερα που χρησιμοποίησε για να καταγράψει το θανατηφόρο επεισόδιο μεταξύ Λιζέτας και Άγη.

Προσπαθεί να την καταστρέψει, αλλά ο Σίμος την παρατηρεί και τη ρωτά για το αντικείμενο που κρατά. Η Βικτώρια του απαντά ότι πρόκειται για μια μπομπίνα με τις παιδικές εικόνες του Άγη, που επιθυμούσε να ξαναδεί. Εν τω μεταξύ, ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης εκδίδουν κρυφά ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Ωστόσο, ο Δημοσθένης την ενημερώνει άμεσα γι’ αυτό, προκειμένου να προλάβει τις κινήσεις της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ