Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 88 – Ο Χρήστος καλεί τον Βαγγέλη στο γραφείο του και απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Η αληθινή ταυτότητα της Εύας αποκαλύπτεται , συνθήκη που σοκάρει πολλούς. Αυτό όμως δεν επηρεάζει τον εισαγγελέα, που φαίνεται να γνωρίζει τη σύνδεσή της με το παρελθόν.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 88 – Στέλλα – Χρήστος έρχονται πιο κοντά

Παράλληλα, η Στέλλα και ο Χρήστος απολαμβάνουν τη βραδιά τους, εμβαθύνοντας τη σχέση τους. Η Θοδώρα αποφασίζει να αποδεχτεί την πρόταση του εικονικού γάμου με τον Τόλη, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της, ακόμα και με τον κίνδυνο να αγνοήσει τα αισθήματά της για τον Γιώργο. Ο Παύλος, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Βαγγέλη για να σταματήσουν την επικίνδυνη συνωμοσία.

Αποκαλύπτει την πρόθεσή του να μην βοηθήσει την Εύα να δραπετεύσει από το νησί με ένα ιδιωτικό σκάφος προς την Κύπρο, αποκαλύπτοντας παράλληλα την αλήθεια στις Αρχές σχετικά με την Εύα. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη επιτίθεται στην Καλλιόπη, αποκαλύπτοντας το μεγάλο μυστικό της σχετικά με τον θάνατο του Στεφανή, ενώ ο Παύλος αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Εύας, προκαλώντας έκπληξη σε όλους, εκτός από τον εισαγγελέα που είχε ήδη ανακαλύψει τη σχέση τους.

Ο Παύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή των Βρουλάκηδων για την απόκρυψη της αλήθειας σχετικά με την ταυτότητα της Εύας, αποκαλύπτοντας την παλιά τους σχέση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ