Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ντίνος αποφασίζει να ξανακερδίσει την Μιράντα, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Αυτή η απόφαση, ωστόσο, οδηγεί σε έναν έντονο καβγά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Είσαι ψεύτρα – Έξαλλος ο Ντίνος

Η Ζηνοβία, βλέποντας την κατάσταση του Ντίνου, ειδοποιεί τη μητέρα του, την Ειρήνη, να επιστρέψει για να τον υποστηρίξει. Η Ειρήνη, αφού κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει, πιάνει τον γιο της και του δίνει συμβουλές. “Ντίνο μου, μην αφήνεις τον καιρό να περνάει. Πρέπει να κάνεις άλλη μια προσπάθεια. Να της μιλήσεις για τα αισθήματά σου. Πιστεύω ότι και η Μιράντα σ’ αγαπάει και στο τέλος θα υποχωρήσει”.

Ο Ντίνος, τελικά, πείθεται και αποφασίζει να κάνει μια ακόμη προσπάθεια. Συναντά λοιπόν τη Μιράντα στον “Παράδεισο” και της ζητά να μιλήσουν. “Σε παρακαλώ, θέλω να σου μιλήσω. Θα σε περιμένω στο γραφείο μου”, της λέει. Η Μιράντα πηγαίνει και αντιμετωπίζει το ερωτικό του ενδιαφέρον. “Μιράντα, είσαι σίγουρη γι’ αυτό που κάνεις; Είναι οριστική η απόφασή σου;”, τη ρωτάει.

“Είμαι σίγουρη. Δεν μπορώ να κάνω άλλο κακό στην Αμαλία. Θα χαρώ αν συνεχίσεις τη ζωή σου”, απαντάει η Μιράντα, κάνοντας τον Ντίνο έξαλλο. “Τι λες; Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς; Όλα ήταν μεγάλα λόγια, χωρίς να τα πιστεύεις”, την κατηγορεί ο Ντίνος, πριν τσαντισμένος φύγει από τον χώρο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ