Στη σειρά “Το Προξενιό της Ιουλίας”, ο Επιφάνειος αναλαμβάνει την αποστολή να παραδώσει στον Ζαφείρη ένα γράμμα από τον Στράτο που βρίσκεται στη φυλακή. Το περιεχόμενο του γράμματος αναστατώνει τον Ζαφείρη, ενώ ο Επιφάνειος αισθάνεται φόβο μετά την αποκάλυψη του Ραζίνη για το επικίνδυνο σχέδιο απόδρασης κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στη Λάρισα για τη δίκη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Επιφάνειος και Ζαφείρης, χρωστώντας χάρη στον Ραζίνη, βρίσκονται σε δίλημμα για την εκπλήρωση της υποχρέωσής τους.

Παράλληλα, ο Ρήγας παραμένει στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων που υπέστη στο μακελειό με τον Σωτηράκη. Η Βαγγελίτσα, ανήσυχη για την κατάστασή του, τον επισκέπτεται κρυφά, με απρόβλεπτες συνέπειες στην υγεία του. Από την άλλη, η Ζανέτ αποφασίζει να καταθέσει στον Στασινόπουλο σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του ταξιτζή Σωτηράκη, προκαλώντας τη σύλληψη και τη φυλάκισή του.

Στο αρχοντικό, η Ιουλία και ο Χρήστος σχεδιάζουν μια νέα επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών, αλλά ο ζηλιάρης Γιωργίκης διαταράσσει τα σχέδιά τους. Η συμπεριφορά του προκαλεί εντάσεις τόσο μεταξύ του ζευγαριού όσο και στη σχέση πατέρα και γιου.

Η Ιουλία, αντιμετωπίζοντας τη ζήλια του Γιωργίκη, αποφασίζει να πάρει θέση υπέρ των δικών της επιλογών, προκαλώντας ανησυχία όχι μόνο στη μητέρα της αλλά και στη Στεφανία, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις που φέρνουν οι προσωπικές σχέσεις και οι διαπροσωπικές δυναμικές σε ένα περιβάλλον γεμάτο μυστικά και παρεξηγήσεις.